El conseller d’educació visita el nostre Institut escola.

Divendres 14 de maig de 2021, vam tenir l’honor de rebre la visita de l’Hble, Sr. Josep Bargalló, Conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, acompanyat del director dels ST d’educació al Vallès Occidental, de la Il·lma. Sra. Elisabeth Oliveras, alcaldessa i regidora d’Educació de Sant Quirze del Vallès, la Sra. Maria Domingo, primera Tinent d’Alcaldia de l’Àrea d’Acció Social,  Regidora de Drets Civils i de Gènere i Regidora d’Esports i  la Sra. Laura Flos, segona tinent d’alcaldia i regidora de Benestar i cicles de Vida.

La reunió distesa i agradable ha estat motivada per la creació de l’Institut Escola, a fi d’informar-se del seu funcionament.

Agraïm la seva visita i el seu interès.

Sant Jordi 2021

Bona diada de Sant Jordi a tothom!

Avui 23 d’abril els alumnes de l’Institut escola Onze de Setembre han tornat a brillar als Jocs Florals del nostre centre. De tots els treballs presentats, els guanyadors dels Jocs Florals són…

Fes clic AQUÍ per tal d’accedir al recull de les obres premiades.

A l’Onze celebrem el Dia de l’art: “Onzart”

El passat dia 15 d’abril l’alumnat del nostre Institut escola va celebrar el Dia de l’art. L’eix vertebrador d’aquesta proposta va ser l’artista català Joan Miró, i tots els alumnes del centre van realitzar un munt d’activitats lligades a l’obra d’aquest artista.

També aprofitem per donar les gràcies a les famílies que van participar d’aquest dia realitzant amb els seus fills i filles “Caixes Mironianes”.

Finalment, l’artista local Samuel Moraño ens va ajudar a plasmar aquest esdeveniment en un grafitti. Podeu veure un parell de vídeos a on es recull el treball realitzat per l’alumnat fent clic AQUÍ.

(Recordeu que per tal d’accedir al contingut següent has de tenir la contrasenya del centre. Aquesta contrasenya va ser enviada per correu electrònic el dia 12-11-2020)

Tercer celebra el Dia internacional de la Terra.

El passat dimarts 20 d’abril, els nens i nenes de 3rA i 3rB van participar en una de les activitats organitzades per celebrar el Dia Internacional de la Terra. L’activitat està promoguda per la Fundació Kilian Jornet i consisteix a fer una recollida selectiva de brossa en espais naturals durant la setmana del 19 al 25 d’abril. La fundació aplegarà totes les dades de les accions fetes arreu del món i les mostrarà en un mapa conjunt. Totes les deixalles recollides (ben equipats amb guants, bosses i gel hidroalcohòlic) van ser classificades segons el tipus, pesades i finalment dipositades als contenidors corresponents. Pels voltants de l’escola, seguint el caminet del Parc de la Betzuca fins una mica més avall de l’Skate Park, els infants van recollir més de 10 kg de brossa de tota mena.

Fes clic AQUÍ i accedeix a més fotografies de l’activitat.

.
(Recordeu que per tal d’accedir al contingut següent has de tenir la contrasenya del centre. Aquesta contrasenya va ser enviada per correu electrònic el dia 12-11-2020)

Els alumnes de 1r d’ESO realitzen el Treball de síntesi en un context de Camp d’aprenentatge a la Vall de Boí.

Aquest dies l’alumnat de 1r d’ESO de l’Institut Escola Onze de Setembre ha pogut gaudir d’una estada de tres dies al poble de Barruera, al municipi de la Vall de Boí, a fi de realitzar el Treball de Síntesi en un context de Camp d’Aprenentatge.

Durant el primer dia han pogut realitzar activitats de cartografia i orientació amb GPS pels voltants del poble i per la tarda han fet un estudi sobre les característiques fluvials de la zona. Durant la segona jornada la proposta ha estat fer una excursió pel Parc Nacional d’Aigüestortes per descobrir els magnífics paisatges del Pirineu Català. Finalment, el darrer dia es proposa una activitat cultural de visita i estudi de l’art Romànic característic de la Vall.

Estem convençuts que el nostre alumnat viurà moments únics durant aquests dies. Desitgem que us agradin les imatges que us adjuntem de l’estada dels vostres fills i filles per la Vall de Boí.  Podeu accedir a més fotografies fent clic AQUÍ.

.

(Recordeu que per tal d’accedir al contingut següent has de tenir la contrasenya del centre. Aquesta contrasenya va ser enviada per correu electrònic el dia 12-11-2020)

II Congrés d’aprenentatges.

Fent clic a la següent fotografia podreu accedir als continguts del II Congrés d’aprenentatges que aquest any té com a títol “Parlant la gent s’entén”. En aquest enllaç protegit trobareu tot un conjunt de vídeos, àudios i diapositives del treball realitzat pels alumnes del nostre institut escola, de P3 a primer de la ESO. Esperem que us agradi.

(Recorda que per tal d’accedir al contingut següent has de tenir la contrasenya del centre. Aquesta contrasenya va ser enviada per correu electrònic el dia 12-11-2020)

 

 

El pregó del Rei Carnestoltes

Els alumnes de sisè de primària us presenten el Pregó del Rei Carnestoltes d’aquest any. Feu clic a la imatge si el voleu veure. Bon Carnestoltes a tothom!

(Recorda que per tal d’accedir al contingut següent has de tenir la contrasenya del centre. Aquesta contrasenya va ser enviada per correu electrònic el dia 12-11-2020)

El Nadal a l’Onze.

Aquí teniu les actuacions nadalenques dels diferents alumnes de l’Onze. Bones festes a tothom!

(Recorda que per veure el vídeo has de tenir la contrasenya del centre. Aquesta contrasenya va ser enviada per correu electrònic el 12-11-2020)

 Educació Infantil
Primer A
Primer B
Segon A
Segon B
Segon C
Tercer A
Tercer B
Quart A
Quart B
Quart C
Cinquè A
Cinquè B
Sisè A
Sisè B
Primer de la ESO

Taller de cinema amb pantalla verda a tercer i quart de primària.

Els alumnes de CM han realitzat un taller per aprendre llenguatge cinematogràfic mentre roden una sèrie de curtmetratges muts!

Uns dies abans de realitzar el curt, els nens i nenes van triar, a partir d’una història pre-elaborada, què els passarà i com acabaran els seus curtmetratges.

Finalment, al plató de croma van rodar aquestes petites pel·lícules amb els alumnes i els hi van explicar aspectes del cinema com: “Per què comencem una escena concreta amb un pla general? I una altra amb un pla sencer? Per què rodem les escenes desordenades? Com rodem una escena amb pantalla verda quan després hi hem d’aplicar efectes especials?

Aquí teniu el resultat final:

 

Vídeo de celebració dels 20 anys de l’Onze!

El passat dia 11 de l’onze, tots els alumnes de l’escola, dels més petits als més grans, van participar en un vídeo col·lectiu tal de per celebrar els 20 anys del nostre Institut escola. Aquest va ser el resultat. Esperem que us agradi!

(Recorda que per veure el vídeo has de tenir la contrasenya del centre. Aquesta contrasenya va ser enviada per correu electrònic el 12-11-2020)

 

 

Ambients a Educació Infantil.

Els infants de P4 i P5 hem començat els AMBIENTS.
En el vídeo us ensenyem el que estem fent cada setmana.
Ens ho passem molt i molt bé!!!

L’Onze fa 20 anys!

El passat 11 de le novembre, l’Escola Onze de Setembre va celebrar els seus 20 anys com a escola, coincidint també amb la posada en marxa de l’Institut escola.

Les revistes elsot.cat i diarisantquirze.cat, han publicat dos articles fent esment als actes de celebració que es van dur a terme a l’Institut escola. Feu clic al link de les revistes i hi podreu accedir.

Malabars a 1r d’ESO.

La setmana passada els alumnes de 1r d’ESO van poder gaudir de la visita d’uns malabaristes rodamons durant l’hora d’Educació Física. La proposta es basava en oferir l’experiència de persones que viuen en el món de l’espectacle i l’expressió corporal. I tot això, en el  marc de la unitat de malabars que estem realitzant.

La sessió va permetre a l’alumnat reconèixer una transferència dels continguts treballats a l’aula amb una aplicació real al món que els envolta. A més, cada equip de treball va poder comptar amb el modelatge i suport dels malabaristes per ajudar-los en la construcció del procés creatiu de l’espectacle final que havien de preparar de cara a la darrera sessió de la unitat didàctica. Abans d’acabar la sessió, els alumnes van poder fer una roda de preguntes per descobrir experiències personals i laborals dels convidats durant els seus viatges i les seves participacions de voluntariat arreu del món.

PLA D’ORGANITZACIÓ DE L’INSTITUT ESCOLA ONZE DE SETEMBRE CURS 2020-21 I MESURES EXTRAORDINÀRIES DE SALUT

Benvolgudes famílies, us adjuntem el Pla d’Obertura del nou curs escolar 2020-21, que s’iniciarà el proper dia 14 de setembre, així mateix us enviem  la carta de la consellera de Salut i del conseller d’Educació de mesures extraordinàries de Salut per evitar els brots de la covid-19 a les escoles i  l’annex “Altres recomanacions i procediment d’actuació“.

· Pla d’Obertura del nou curs escolar 2020-21

· Mesures extraordinàries de Salut per evitar els brots de la covid-19 a les escoles

· Altres recomanacions i procediment d’actuació

Sol·licitud d’ajut de menjador escolar (Curs 2020 – 2021)

“Benvolgudes famílies,

L’Ajuntament de Sant Quirze ens ha comunicat la següent informació:

Us informem que s’obre la convocatòria dels Ajuts econòmics de menjador escolar curs 2020-2021.

Presentació de sol·licituds: 

  • Del 10 de juny fins a l’1 de juliol (Ambdós inclosos)

Es pot realitzar de forma telemàtica (recomanable) a través de la pàgina de l’ajuntament de Sant Quirze del Vallès:

Enllaç al tràmit: https://seu.santquirzevalles.cat/DetallTramits/_XiOTuxJ_odM-lY5g4Yif7aFbePEkus7ey5XUYQSe-6s

O de forma presencial amb cita prèvia:

Trucant al telèfon 662 398 790 (De dilluns a divendres, de 9 a 14 hores)

    Casal Serra de Galliners

Adreça: C/ Pintor Vila-Puig, 22

Horaris: de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h i dimarts de 15 a 17.30 h.

    Centre Cívic Torre Julià

Adreça: C/ Josep Mitats, 10 (08194) Les Fonts

Horaris: dimecres i divendres, de 9 a 14 hores.

En cas de dubtes amb la documentació que cal aportar, podeu trucar al número de telèfon:
937 211 891 
(de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h).

Us adjuntem la sol·licitud de la beca de menjador, si és possible, que les famílies la portin omplerta el dia de la cita prèvia, hauran de portar mascareta i un bolígraf.”