EL MOLÍ COMMEMORA EL DIA ESCOLAR DE LA NO-VIOLÈNCIA I LA PAU

El 30 de gener és el Dia Escolar de la No-violència i la Pau. A molts centres educatius es realitzen activitats que volen sensibilitzar els infants donant a conèixer persones i grups que lluiten per la pau i la justícia al món, es desenvolupen dinàmiques i estratègies per aprendre a resoldre els conflictes de manera positiva i es reivindica, en definitiva, una educació per la pau, la tolerància, la solidaritat i el respecte als drets humans.

Aquest curs al Molí ens hem sumat a la commemoració d’aquesta diada amb accions diverses a cada nivell i/o cicle.

A través de contes, històries, curts, cançons i altres recursos s’han anat treballant diferents continguts.

L’alumnat d’Educació Infantil  ha realitzat un mural col·lectiu on tots els nens i les nenes han aixecat les mans per la PAU.

A Cicle Inicial, els infants, a Educació Física, han escrit amb el seu cos la paraula PAU.

Cicle Mitjà ha reflexionat sobre frases cèlebres de diversos autors i després alguns alumnes han escrit la seva.

La colla de Cicle Superior ha jugat al Passa-paraula de la convivència, recurs del Programa d’Innnovació Aquiproubullying del Departament.

El mural  de Primària, que ja penja al porxo de l’edifici principal,  amb el nom de tots els nens en estil “grafitti” i la frase de la mare Teresa de Calcuta “LA PAU COMENÇA AMB UN SOMRIURE”, vol simbolitzar la importància de la implicació de tots i d’una bona actitud per aconseguir una millor convivència.

Volem agrair la col·laboració de l’Isaac Gómez Leim, reconegut artista de d’Altafulla,  que el dilluns a la tarda va il·lustrar l’alumnat de 5è en l’art visual del grafitti i la seva tècnica.