Benvinguts al nou curs

Hola a tothom,

Un nou curs acaba de començar amb nous alumnes, altres que canvien de curs i alguns, fins i tot d’edifici. No cal dir també que donem la benvinguda als nous professors/es que s’incorporen a la nostra escola amb moltes ganes d’aportar el seu granet de sorra per tal d’omplir aquest nou curs d’il·lusions, iniciatives i, sobretot, de treball.

Cada curs que comença és una nova experiència, un nou repte en el que tots plegats, alumnes, pares, mares i professors hem d’estar en sintonia i fer que els nens i nenes aprenguin les diferents competències curriculars que, ben segur, els faran cada cop més autònoms per traçar el seu futur.

Cal fer esment també de la gran col·laboració de l’AMPA vers la nostra escola, el components de la qual, d’una manera totalment altruista ens ajuden a recórrer dia a dia el camí de la nostra escola.

Des de la nostra pàgina Web volem desitjar a tots els membres de la nostra comunitat educativa un fructífer curs 2016-2017.

Joan Perelló Escoda.

Director.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>