Activitats de biblioteca a diferents entorns!

En diferents moments del curs, totes les classes de primària hem visitat la Biblioteca del nostre barri,

per fer activitats planificades d’acord a l’edat de cada grup.

A la Francesc Boix ens han rebut molt bé i han resultat sessions ben enriquidores!

 

 

 

 

Durant el primer trimestre, vam  acostar a tots/es  el/les alumnes de primària a la poesia de la Gloria Fuertes, per tal de celebrar el seu centenari. Vam fer activitats de lectura, d’interpretació poètica, de comprensió  lectora, de reconstruccions de poemes…

 

 

 

 

Caixa Forum, com cada curs,  va convidar a diverses classes a participar en fantàstiques activitats, com per exemple:

Els nois i noies  de 3r van aprendre a interpretar amb l’activitat “Actuar sense parar” De ben segur que heu vist els vídeos a la nostra WEB.

Els grups de 5è van aprofitar molt  la sessió de “Poesia encantada”, en pocs minuts van ser capaços de convertir-se en fantàstics poetes!

Durant  la sessió “De la imaginació a la pantalla…1,2,3 acció!”, els grups de 6è van                             aprendre a fer petites pel·lícules utilitzant els trucs que es feien per rodar les primeres cintes de la història del cinema, Podeu gaudir amb els seus vídeos a la nostra WEB, dins de l’espai del Cicle Superior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>