VISITA DEL MUSEU DE LES MATEMÀTIQUES 

El dilluns 8 de febrer va venir a l’escola el Museu de les Matemàtiques de Catalunya. Per les restriccions del Covid aquesta activitat, que havíem d’anar a fer a la seu del museu, vam haver de fer-la a l’escola.

Mireu el que explicaven els nens i nenes de tercer després de fer l’activitat. 

Avui hem fet una activitat amb una persona del Museu de les Matemàtiques. Ens ha dit que anàvem a construir una cúpula que havia dissenyat Leonardo da Vinci. Teníem unes peces totes iguals i amb elles havíem d’anar fent quadrats, uns eren grans i altres petits. Anàvem afegint peces i la cúpula s’anava fent més gran. Al final quan hem posat totes les peces tenia molta força i fins i tot hem pogut entrar a dins. Semblava un iglú.

Aquest Museu està a Cornellà i els diumenges al matí hi ha entrada lliure. Per si voleu gaudir de les matemàtiques amb els vostres fills i filles, us posem l’adreça amb tota la informació:  

https://mmaca.cat/visitans/exposicio-permanent-cornella/

Aquí podeu veure un vídeo amb fotos de l’activitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>