PROJECTE D’INNOVACIÓ PEDAGÒGICA: Expliquem i compartim

Ja consta, oficialment, que som centre d’innovació pedagògica. Ens ho ha comunicat l’Àrea de cultura digital del Departament d’Educació.

És així com els nens i nenes de l’escola esdevenen periodistes i protagonistes del seu aprenentatge. Expliquem i compartim des de les xarxes, la web, el vídeo o la ràdio. CintoRàdio és un bon exemple del projecte:

“Els projectes d’innovació pedagògica consisteixen en iniciatives d’un centre educatiu, o d’un grup de centres, que formen part de manera explícita del projecte educatiu de centre, que responen a objectius de millora educativa prèviament fixats en un pla d’acció i que aporten evidències del canvi que ha significat per al centre o centres pel que fa a les competències dels alumnes o a l’organització i gestió. (Article 2 Ordre Ens/303/2015).
El Departament d’Educació vol promoure, reconèixer i certificar els projectes d’innovació pedagògica impulsats des dels centres educatius per millorar la qualitat dels serveis que ofereixen contribuint a la millora del sistema educatiu.”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>