Una ampliació llargament esperada

DSC03142

El 14 de setembre no només vam començar un nou curs, també vam estrenar una ampliació llargament esperada i aconseguida amb l’esforç de tothom; de la comunitat educativa, que ha patit els inconvenients d’unes llargues obres amb paciència; del barri, de les entitats, que han donat suport des del primer moment a la demanda de l’escola d’aconseguir més espai; del gerent del Consorci d’Educació de Barcelona, Manel Blasco, i del regidor del districte de Sants-Montjuïc,Jordi Martí, que han ajudat a salvar la feixuga burocràcia.

Amb l’esforç de tothom, els nens i nenes d’educació infantil han estrenat aules espaioses i lluminoses i tots disposem d’un nou gimnàs que podrem convertir en sala d’actes i teatre quan convingui. També hem recuperat uns espais de pati que havíem perdut durant les obres.

Esperem poder celebrar la inauguració ben aviat, però mentrestant podeu veure unes quantes fotos d’aquests primers dies.

2 comentaris

  1. Arturo Gironés Quintana

    Ya hace muchos años ,tantos como 60 casi que abandoné ésta querida institución y veo con alegría que poco a poco se va modernizando y poniéndose al día con nuevas instalaciones y mejores espacios para estudiar y también para el ocio,así que mi más sincera felicitación a todas las personas que han contribuido a tal fín.Desde éste ex-alumno de los años 47-53 mi más cordial agradecimiento por haber conseguido un Colegio,Grupo Escolar,o Instituto Mn. Jacinto Verdaguer,los que lo llevamos en el corazón estamos muy felices de verlo tan bonito por fuera y sobre todo por dentro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>