Toc d’inici del 150è aniversari del Poble-sec

Dissabte dia 2, a les 11.30 hores, just desprès de la Roda de Premsa amb els medis informatius (al Palau de la Premsa, l´aforament és molt limitat), al pati de l´Escola Mossèn Cinto Verdaguer estem convocats-convocades totes les entitats i associacions que formem part del teixit cultural, social, tradicional i esportiu del Poble-Sec. L´objectiu és, a més de retrobar-nos i anar-nos coneixent personalment, oferir una imatge del dinamisme del nostre barri. Els Tabalers li posaran el ritme, hi seran els Diables i totes les associacions i entitats actives del barri (si us animeu i veniu amb els vostres vestits folklòrics, grups de dansa, els xandalls, grups esportius, i les vostres camisetes, podrem oferir una important nota de color, a més de fer-nos divertides fotografies).

A més porteu informació de les vostres activitats. Una gran taula acollirà els flyers, targetes, pòsters i demès informació de la vostra associació, centre i-o entitat.

Celebrem els 150 anys. Tots junts Som Poble-sec i Fem Poble-Sec.

Salutacions cordials. Ens trobem dissabte.

Comisió de la celebració dels 150 anys del Poble-Sec  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>