Superflash!!!

El passat divendres 10 de novembre, les nenes i els nens de cicle inicial vam anar a veure l’obra de teatre “Els superherois també beuen llet”, al Centre Cívic El Sortidor.
Vam participar del programa televisiu Superflash, on es buscava ajudant per a salvar la llavor de la vida. Buscant i buscant entre supersecadors, superescombres, supermestres i superponis al final vam descobrir que el més important és tenir SUPERAMICS!
“Els superherois també beuen llet” és un Projecte pels Drets Humans, de l’Associació de les Nacions Unides on es posa de relleu que els nens i nenes facin un bon ús de les noves tecnologies i que continuïn valorant el contacte real i personal amb el seu entorn. Promovent i consolidant aquest contacte volem fomentar valors com la no discriminació, la solidaritat, la igualtat de gènere i la amistat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>