Let’s go to the theatre!!!

 

El passat dimarts dia 30 de gener la companyia La Maquineta va visitar la nostra escola. Els infants de P5 i Cicle Inicial van gaudir de l’obra “Aladdin”. Els infants de Cicle mitjà i 6è vam veure “Around the world in 80 days”.

Amb l’obra d’Aladin vam conèixer una història romàntica on van poder recordar algunes de les expressions treballades a classe. Per exemple, les fruites i com expressar el que ens agrada. Els nens vam cantar les cançons.

Amb l’obra de “Around the World in 80 days” vam conèixer la història del Willy Foog i el seu amic Riggodon en el seu viatge al voltant del món. Les caçons de l’obra van agradar molt perquè eren versions de la música dels Beatles. A més van poder reconèixer les expressions treballades a classe dels mitjans de transports, de les ciutats, dels països i nacionalitats. El millor moment va ser quan alguns alumnes van sortir a l’escenari a ballar el “hula hula”.

Les mestres us donem les gràcies a tots els nens i nenes per la vostra participació.

 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>