“English Day” Trobada en anglès amb altres escoles

El passat dimecres 30 de Maig els alumnes de 4rt vam anar al Casinet d’Hotafrancs a participar en el 1r English Day de Sants-Montjuïc. Allí ens vam trobar amb els nens de l’Escola Barrufet i de l’Escola Fracesc Macià. Ens vam repartir en grups formats per nens de les tres escoles. Cada grup tenia nom d’un menjar. A més, els dies abans ens havíem escrit en anglès per presentar-nos. Ho vam fer de manera virtual amb el programa Padlet.

Aqui podeu veure el resultat del grup Fish and Chips:

Us deixem els enllaços dels altres grups per si voleu entrar per veure tots els nostres escrits, fotos, videos i audios:

Meatballs Biscuits Pudding Sausages Blackbeans Apple Pie Cherry crumble Roastbeef Fruit jam Muffins Oysters Fish and Chips

A l’English Day ens vam agrupar amb els altres nens i vam anar passant junts de prova en prova. Va ser molt divertit i vam haver d’activar tots els nostres coneixements d’anglès. Esperem que el proper curs es torni a repetir.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>