Consum responsable

Els nens i les nenes de l’escola durant aquest trimestre han iniciat un projecte eductiu que ha estat concebut per ressaltar la importància de canviar les actituds personals amb l’objectiu d’aconseguir que tots plegats, assumim un paper actiu en el consum responsable que millori el medi ambient.
Mitjançant el suport de la cooperativa Cooperasec del Poble-sec els alumnes de primària han realitzat diferents tallers a les aules per pensar nous hàbits de consum de l’aigua, dels aliments, de l’energia i dels recursos materials dins de l’entorn de la nostra escola.
Aquest treball realitzat a les classes ha permès consensuar unes propostes concretes per desenvolupar-les a l’escola. Ara serà l’assemblea de representants dels alumnes de les escoles més sostenibles del nostre centre qui haurà de fer el seguiment al llarg del curs escolar per dur-les a terme conjuntament entre tota la comunitat educativa.
Les conclusions d’aquest treball es presentaran el dia 14 de desembre a les 17.30 a la sala d’actes del Centre Cívic del Sortidor amb altres centres escolars del barri del Poble-sec.
(foto de l’assemblea de representants de les escoles més sostenibles del dia 3 de desembre. Amb la participació de la cooperativa Cooperasec i la representant de l’ajuntament de Barcelona de les escoles més sostenibles).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>