COLÒNIES DE QUART

Finalment els nois i noies de 4t hem pogut anar de colònies els dies 6, 7 i 8 de novembre. Havíem d’anar abans però una avaria ens ho va impedir.

Per arribar a la Traüna havíem de pujar en un  cotxe que era com un petit trenet. Era molt divertit, encara que feia molt vertigen i una miqueta de por.

Ens va agradar molt les habitacions, que eren molt xules, el menjador i el menjar.

El menjar estava molt bo. Un dia vam menjar sopa i era molt bona, un altre dia va haver molt menjar i no ens el podíem acabar. Hi havia un espai molt gran per jugar. Les monitores i el cuiner eren molt amables.

Les activitats eren molt interessants: hi havien castanyes i animals (senglars, gossos…). Vam buscar cucs i grills amb unes ampolles amb el tap invertit per què no s’escapessin. També vam fer un petit herbari amb les fulles que havíem recollit. Va haver una activitat en la que hi havia molts equips i havíem de buscar banderes amb una grapadora per grapar un paper que portàvem nosaltres.

La primera nit vam fer el codi macarroni. Intercanviàvem macarrons per trobar un codi secret. Era molt fosc i només podíem fer llum amb les llanternes. La segona nit vam poder ballar a la discoteca i vam fer el limbo.

També ens ha agradat molt perquè hi havien cabanes fetes i en el temps lliure podíem jugar. El joc amb les cabanes era com una guerra entre el bé i el mal.  Ens vam divertir molt jugant a les cabanyes.

Podeu veure el vídeo aquí

Nens i nenes del taller de comunicació de 4t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>