#joemquedoacasa

Benvolgudes famílies,

Com ja us vam explicar aquest cap de setmana via mail, a Itàlia estan tenint una iniciativa molt bonica per afrontar la contenció a casa amb un somriure i enviar un missatge de responsabilitat, davant l’emergència del Coronavirus, per part dels nens i les nenes de la població. Estan omplint cases i balcons d’arcs de Sant Martí amb el lema  jo em quedo a casa.

Des del Claustre de l’Escola Lola Anglada vam trobar molt encertada aquesta iniciativa i us vam animar a que féssiu, amb els vostres fills i filles, cartells amb arcs de Sant Martí amb el hashtag #joemquedoacasa i un missatge d’ànim per la població i els pengéssiu als balcons, finestres…de les vostres cases.

La veritat és que la resposta que ha tingut la iniciativa ha sigut molt gran i hem decidit agrupar totes les fotografies, que ens heu enviat, en un àlbum per tal que les pogueu visualitzar.

Als que encara no heu fet la iniciativa proposada us animem a fer el vostre Arc de Sant Martí i compartir-nos la imatge per tal de penjar-la a l’àlbum.

En el següent enllaç podeu accedir a les imatges

#joemquedoacasa

Moltes gràcies!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>