INTERNET SEGURA

El dia 26 de Novembre del 2019 van venir l’Ariadna i en Jaume,  que són mossos d’esquadra de Sant Vicenç dels Horts, a l’escola Jacint Verdaguer de Pallejà  a fer una xerrada sobre internet segura.

Ens van explicar les noves tecnologies a: l’entreteniment, l’educació i la comunicació i es va basar en els avantatges i els  inconvenients d’internet que són: la privacitat, el ciberbullying, l’addicció…

Els avantatges de les noves tecnologies són: que pots parlar amb els teus amics quan no estàs amb ells i instal·lació d’aplicacions que són a l’instant.

Per acabar ens van donar quatre consells bàsics: no publicar fotos sense permís, no jugar més de 1’5 hores a videojocs, controlar la privacitat i  posar control parental.

La sessió va resultar molt profitosa.

Eric Martínez Ortega.

Banda Ampla 3r i 4t

El grup de 3r i 4t enguany com a sortida de música hem anat a l’Auditori de Barcelona a veure l’espectacle Banda Ampla. Aquesta sortida ens ha permès conèixer  les famílies d’instruments que formen la Banda Municipal de Barcelona a través de la primera “Guia… Llegeix més»

AGENTS MEDIAMBIENTALS

Aquest curs hem creat un nou càrrec a les classes, és l’agent mediambiental i ja hem realitzat la primera reunió on hem parlat de la importància de cuidar el Planeta on vivim i hem visualitzat el següent vídeo com a introducció.

Les seves funcions seran, segons… Llegeix més»