Els infants de 2n cuinen al Mercat de Sant Antoni

El 15 i el 21 de maig, els infants de 2n Menta i Cintes vam fer una sortida al Mercat de
Sant Antoni.
Quan vam arribar, en Marc que és nutricionista i també cuiner, ens va donar la
benvinguda i ens va explicar que el Mercat de Sant Antoni fa molts anys era un mercat
a l’aire lliure i que ara és un dels més grans de Barcelona. També ens va comentar el
tipus de parades que hi podem trobar: carnisseries, peixateries, xarcuteries,
fruiteries… i els aliments que hi ha.
Per poder fer de cuiners i cuineres ens van regalar un davantal i una gorra!
Després vam anar a donar un tomb pel mercat, ens vam fixar en els diferents tipus de
parades i vam saludar a alguns botiguers i botigueres.
En acabar la visita vam tornar a la cuina i vam fer un TALLER DE CUINA I DEGUSTACIÓ.
En Marc ens va parlar dels productes que utilitzaríem per cuinar les nostres receptes i
els seus valors nutricionals. També ens va explicar la importància de la higiene a la
cuina (rentar-se les mans) i de la seguretat (com utilitzar els ganivets).
Ens vam distribuir en grups i ens vam repartir les diferents tasques a fer: netejar,
preparar, tallar, batre i finalment barrejar o triturar els ingredients.
Com no podria ser d’una altra manera quan vam acabar de cuinar ja teníem ganes de
degustar el que havíem preparat.
Hem pogut descobrir les diferents possibilitats que ens dona una cuina saludable.
Ha estat un matí d’allò més interessant i divertit.
Hem gaudit molt visitant el Mercat de Sant Antoni i fent de cuiners i cuineres.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>