Us donem la benvinguda a l’escola pública Eladi Homs de Valls
tot cantant el nostre himne
«Tu ets el centre d’aquest centre»

 

US CONVIDEM A ENTRAR A LA NOSTRA ESCOLA


QUI FOU ELADI HOMS I OLLER?

Obriu el llibre i coneixereu aquest vallenc que dona nom a la nostra escola, un dels més gran pedagogs que va tenir Catalunya al llarg del primer terç del segle XX.

 

 

Comencem el nou curs

L’escola a l’estiu

L’escola a l’estiu també està plena de vida!
Portes d’accés pintades i… ara sí que ja és un fet: comencen les obres a l’antiga casa del conserge que ens permetran disposar d’una aula gran, una aula més petita i uns lavabos nous.

Bon Estiu amb Ràdio Eladi Homs

Amb molt de goig compartim amb tots i totes vosaltres el darrer programa que l’equip de Ràdio Eladi Homs ha preparat i enregistrat aquest curs 2020-21. Ens reciten poemes, comparteixen experiències viscudes a l’escola i ens fan algunes recomanacions d’activitats i lectures per a l’estiu. No us el perdeu!

Subvenció llibres de text i material escolar

L’Ajuntament de Valls ens comunica que el dia 1 de juliol s’iniciarà el termini per a presentar sol·licituds d’ajut a l’escolarització pel curs 2021/22.
No hi ha sol·licituds físiques per emplenar, sinó que la persona interessada ha d’anar a l’OAC amb la documentació que es relaciona en el document adjunt.
La petició es formalitza amb signatura biomètrica (els que van presencials a OAC) o amb certificat digital (qui ho fa per la seu electrònica).
El termini per sol·licitar la subvenció finalitzarà el 20 d’agost.
Fins al 15 d’octubre podran portar justificants de pagament de factures d’adquisició de llibres i/o material escolar, però és recomanable que ho presentin tot d’una sola vegada.

Cliqueu damunt de la imatge per llegir i baixar el document amb tota la informació.

Ajuts menjador 2021-22

Us informem que el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria d’ajuts de menjador per al curs 2021-2022 s’iniciarà el proper 28 de juny fins al 23 de juliol de 2021, ambdós inclosos.
Aquest any la tramitació de les sol·licituds dels ajuts de menjador haurà… Llegeix més»

Final de curs excepcional

Avui hem viscut un final de curs excepcional. Abans de marxar cap a casa, ens hem aplegat tots i totes al pati en una gran rotllana: hem cantat l’himne de l’escola i la cançó dels adeus tot picant de mans, hem acomiadat Llops i Guineus i, amb molta emoció, hem agraït a la Neus el seu bon mestratge a l’Eladi Homs al llarg de tants anys. Per acabar, ens hem refrescat degustant un gelat per gentilesa de l’AMPA de l’escola.

Xilofonada

A les Tortugues i als Dragons ens agrada molt cantar. Enguany a música hem treballat la Xilofonada, un projecte que combina música i poesia. Us presentem un tastet de quatre cançons.
A veure si us agrada!

Valls in a day

No us ho perdeu! Llops i Guineus us faran de guies!

𝗩𝗔𝗟𝗟𝗦 𝗜𝗡 𝗔 𝗗𝗔𝗬
Do you want to visit the most important tourist attractions in Valls?
What is hidden in the QR codes?
Click on the map locations, watch the videos and discover our town guided by Wolves and Foxes.
Plan your visit, go around Valls and enjoy descovering these places.