Margatània: un petit viatge a Tanzània

L”any 2008 l’Associació de Pares i Mares de les escoles Margalló i Cossetània es van reunir per iniciar un projecte d’entitat esportiva escolar anomenat Margatània.
En el 2011, es va donar a conèixer gràcies al curt de la productora El Cangrejo “L’Equip petit” on relatava l’alegria dels nens per jugar, malgrat els 271 gols que varem rebre dels seus adversaris durant aquella temporada.
Ara aquest grup de futbol ens torna a sorprendre, les equipacions que portaven els nens en aquell vídeo tornen a ser protagonistes, aquest cop en un poble de Tanzània,a Mto-wa-mbu,Arusha, on els nens de l’escola KIGONGONI PRIMARY SCHOOL , la llueixen amb molta il·lusió.
Aquest projecte ha estat possible gràcies a un col.laborador de l’entitat que ha fet una donació de les samarretes i ens ha fet arribar, amb molt de carinyo, aquesta fantàstica fotografia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>