PATATOFESTA COSSETANA

Dimarts 19 de juny els nens i nenes de la classe de 3r, juntament amb les seves famílies, van celebrar la primera Patatofesta de l’Escola!

Després de cultivar l’hort del Cossetània al llarg de tot el curs, els nens i nenes de la classe dels Éssers Fantàstics van tenir la major de les recompenses: van tenir una collita de patates extraordinària!

Per a celebrar-ho com cal, van decidir organitzar la PRIMERA PATATOFESTA COSSETANA, on juntament amb cada una de les famílies cuinarien una recepta on la patata fos l’element destacat.

Els nens i nenes de tercer, a més a més, van preparar tot allò que cal per una bona festa: taules, garlandes, rètols, jocs, estampació de samarretes… i fins i tot un Photocall on la PATATA hi tenia un paper principal!

A les 7 de la tarda van convocar a les famílies i, a la fresqueta del pati, van poder gaudir d’un vespre maravellós, tastant la gran varietat de plats que es poden cuinar amb les apreciades patates.

I com es diu… no hi ha res millor que un bon sopar amb una molt bona companyia! 

Patatofesta

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>