Espais

ESPAIS

Els espais d’aprenentatge són ambients preparats on els infants juguen i experimenten junts a partir de propostes obertes i d’uns materials que desperten la seva curiositat i els porten a gaudir plenament del seu instint natural de descoberta. Intrínsec a cada espai hi ha plantejats una sèrie de continguts curriculars que l’infant ha de construir a partir del joc, la relació amb els iguals i l’acompanyament de l’adult.

Aquesta setmana  els nens i nenes de P4 i P5 han iniciat els espais que els realitzaran tres cops per setmana (dimarts, dimecres i dijous) de 15h a 16.20h. Abans de començar els infants trien a quin espai volen anar.

Per aquest curs ens hem plantejat sis espais: “Fer i Desfer”, “Art”, “Pensar”, “Paraules”, “Petits Móns” i “el Barri”. Tant l’espai de “Fer i desfer” com el del “Barri” s’incorporaran al segon trimestre justament quan les nenes i els nens de Picarols iniciïn els espais.

Tan les mestres com les nenes i els nens de l’Escola estem molt contents d’haver-los començat. Per això us en fem un tastet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>