Recull d’imatges del curs 2019-20

Aquest passat 18 de juny vam acomiadar el curs. Vam visionar videos individuals que havien preparat alumnes i professores per mostrar als seus companys. Al final del comiat, vam poder veure un vídeo que havíem preparat del recull de les imatges d’aquest curs.Us deixem aquí aquest recull per tal que en pogueu gaudir amb els vostres fills.
Molt bon estiu a tots.… Llegeix més»

Pla d’obertura del centre

Us presentem el Pla d’Obertura del CEE la Maçana per aquest mes de juny, d’acord amb les instruccions del Departament d’Ensenyament .

El curs continuarà de manera virtual fins al 19 de juny. Per tant anireu rebent les propostes telemàtiques com fins ara.

L’assistència dels alumnes al centre és VOLUNTÀRIA .
No hi ha servei de menjador el mes de juny.
Llegeix més»

Orientacions per a un bon confinament (vídeo)

Benvolguts pares,en l’enllaç que podeu veure a continuació, trobareu un seguit de recomanacions de professionals de diferents àmbits. Està dirigit a  pares i familiars d’alumnes a l’hora d’afrontar la feina a casa. Si bé el vídeo està pensat per alumnes amb trastorns de l’aprenentatge, creiem que pot ser útil per a tothom. esperem que us agradi.… Llegeix més»

Proposta d’activitats diverses

Benvolguts pares,us volíem parlar de la feina escolar que  aquests dies els vostres fills estan fent a casa. Alguns d’ells tenen les activitats que la tutora els hi va donar l’últim dia de classe, d’altres,  haureu rebut un correu de la tutora en el que hi ha els deures que poden anar fent aquests dies.Tot i així, hem pensat amb un conjunt de recursos diversos que també poden ser una bona opció de treball. Són pensats per diferents edats i nivells, per tant, seria bo que remenessiu una mica abans de triar els més adequats. Esperem que us siguin útils.… Llegeix més»

TANCAMENT ESCOLA

Seguint indicacions del Departament d’Educació i, com a mesura per a contenir el coronavirus,l’escola La Maçana TANCARÀ A PARTIR DE DEMÀ DIVENDRES 13 DE MARÇ  i durant 14 dies.Us anirem informant de les novetats mitjançant la pàgina web del centre i per correu electrònic.… Llegeix més»

Cat Salut en LSC

Benvolgudes i benvolguts
Us fem arribar l’enllaç de la notícia publicada avui en relació a la presentació feta ahir a la seu del Servei d’Emergències Mèdiques de Catalunya, de la posada en funcionament del servei d’interpretació en LSC i accessibilitat al servei 061 CatSalut Respon (per… Llegeix més»

Anem al Circ

El passat dijous 13 de febrer vam anar al Festival Internacional del Circ de Girona. Vam poder veure tot un seguit d’espectacles de diferents tipus: malabars en grup, equilibris, cintes aèrees, equilibris en monocicle d’alçaca, etc. Un gran espectacle que va agradar tant a grans com a petits.… Llegeix més»