CUINA DE REAPROFITAMENT

El taller de cuina està en marxa, dilluns i dimarts fem dinars pels professionals i aquest mes d’octubre hem fet tres receptes amb l’ingredient principal: el pollastre.

Un pollastre i tres plats diferents:

1.- Pollastre al forn amb patates: Amb les cuixes i el pit 

2.- Risotto: La carcassa del pollastre van fer un caldo pel risotto

3.- Croquetes: El pollastre cuit de les carcasses croquetes de pollastre.

Òbviament, el plat més divertit ha estat les croquetes, tots/es amb guants arrebossant i la blanca ens ajuda a tallar ceba amb el commutador.

Els/les Cuiners/es de Can Barriga

 

   

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>