Inici

Informacions curs 2017_2018

Recordeu que recomanem aquestes característiques per als ordinadors portàtils dels vostres fills/es. En cas de tenir portàtil a casa el podeu fer servir, sempre i quan tinguin un paquet ofimàtic instal·lat.

Activitats de recuperació i calendari de les proves extraordinàries de setembre 2017

Proves extraordinàries ESO_BATX_01_09_17

Proves extraordinàries ESO_BATX_04_09_17

  • Continguts mínims de les matèries per a les proves de setembre

1rESO              2nESO               3rESO                4tESO

  • Deures d’estiu 2017

1rESO              2nESO               3rESO                4tESO

 

 

Llistat Libres Curs 2017-2018

Adjuntem el llistat de llibres per nivell per al curs 2017-2018.
LLISTAT LLIBRES CURS 2017-18
ATENCIÓ!!!
Al llistat de llibres de 4t d’ESO, la matèria de Música surt com a matèria comuna i hauria de sortir com a matèria optativa.
 

Som centre Batxibac

Som centre Batxibac!
Ens plau informar que s’ha publicat la Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) per la qual s’autoritza l’Institut Montserrat Colomer per impartir el currículum mixt de batxillerat i baccalauréat pel curs vinent 2017-2018.

Portes Obertes Batxillerat 2017-2018

Power-Point Xerrada

El dia 16 de maig comença la preinscripció postobligatòria a tota Catalunya i finalitzarà el dia 24 maig.

Farem una jornada de portes obertes el 3 de maig a les 17:45h per a les famílies dels joves interessades per conèixer el nostre projecte educatiu de centre i les diferents modalitats de Batxillerat que impartim. Hem sol·licitat l’autorització per impartir el programa d’excel·lència Batxibac, la doble titulació Batxillerat-Baccalauréat. En cas de tenir aprovada la sol·licitud, a partir del curs vinent els alumnes que n’estiguin interessats i que reuneixin els requisits, tindran l’oportunitat d’iniciar el Batxibac. L’obtenció de la doble titulació dóna opcions a les universitats de tot l’Estat espanyol i a les universitats de l’Estat francès. En aquesta sessió us explicarem els requisits i detalls d’aquest programa.

Cartell jornada de portes obertes