Som centre Batxibac

Som centre Batxibac!
Ens plau informar que s’ha publicat la Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) per la qual s’autoritza l’Institut Montserrat Colomer per impartir el currículum mixt de batxillerat i baccalauréat pel curs vinent 2017-2018.

Portes Obertes Batxillerat 2017-2018

Power-Point Xerrada

El dia 16 de maig comença la preinscripció postobligatòria a tota Catalunya i finalitzarà el dia 24 maig.

Farem una jornada de portes obertes el 3 de maig a les 17:45h per a les famílies dels joves interessades per conèixer el nostre projecte educatiu de centre i les diferents modalitats de Batxillerat que impartim. Hem sol·licitat l’autorització per impartir el programa d’excel·lència Batxibac, la doble titulació Batxillerat-Baccalauréat. En cas de tenir aprovada la sol·licitud, a partir del curs vinent els alumnes que n’estiguin interessats i que reuneixin els requisits, tindran l’oportunitat d’iniciar el Batxibac. L’obtenció de la doble titulació dóna opcions a les universitats de tot l’Estat espanyol i a les universitats de l’Estat francès. En aquesta sessió us explicarem els requisits i detalls d’aquest programa.

Cartell jornada de portes obertes

Erasmus + a Polònia

Com ja sabeu, l’institut participa en un projecte Erasmus +, “Better Teaching, Better Learning”, compartit amb instituts de Finlàndia, Itàlia i Polònia. Del 2 al 7 d’abril, Polònia (ciutat de Bielsko-Biala) feia d’amfitriona a l’alumnat i al professorat dels diferents països per intercanviar experiències de… Llegeix més»