• Produeix una tristesa immensa pensar que la natura parla mentre la humanitat no escolta.

    Victor Hugo, escriptor francès

A Projectes de 1r d’ESO comença a emetre l’emissora de ràdio podcast. Escolteu!

radioAls projectes de 1r d’ESO del curs actual, hi ha una emissora de ràdio en format podcast, que ja conté emissions.

Es tracta d’una emissora digital d’emissions de notícies de Ciència, Tecnologia i Societat, que l’alumnat de 1r d’ESO va produint i publicant segons es fan els diversos projectes del curs. Llegir més»

Zafra, l’Institut on també s’aprèn fent Projectes.

L’alumnat de 2n d’ESO ha estat treballant durant el 1r trimestre d’aquest curs 2016/17 en un projecte anomenat Jocs Medievals

captura1Aquesta ha estat una manera d’estudiar un període històric concret, però, també ha servit per fer altres aprenentatges. S’ha plantejat com a treball en grup de forma col·laborativa, integradora i competencial.

No tenim cap dubte que l’ús de les TIC ha estat fonamental per engrescar a l’alumnat i ha servit per millorar les seves produccions. Llegir més»

Taller de prevenció:

La setmana passada i, des de la tutoria, els alumnes de tercer d’ESO varen anar al CAP Maragall. Allà van assistir a un taller organitzat per l’Agència de Salut Pública a les escoles. El taller, prevenció de les relacions sexuals no protegides,… Llegeix més»

Estades d’immersió lingüística a Exeter, al juliol de 2017

exeterBarcelona, 20 de desembre de 2016

Benvolgudes famílies:

A petició d’alguns alumnes d’ESO de l’Institut, el Departament d’Anglès s’ha posat en contacte amb ILCO (International Language Consulting Office), empresa que s’encarrega d’organitzar estades d’immersió lingüística a l’estranger, amb l’objectiu de poder reunir un grup d’uns 15 alumnes perquè facin una estada de dues setmanes a Exeter, Anglaterra. El programa està dirigit a l’alumnat de l’institut a partir de 2n d’ESO que vulgui perfeccionar el seu anglès. Llegir més»

Bon Nadal 2016

Desembre 2016                                                                                                                                                                        Ll.López. zafra@foto

fotofelicitacio

No hay camino a la felicidad, la felicidad es el camino. Thich Nhat Hanh

Perquè el més emocionant és fer camí, mai no oblideu de viatjar plens d’esperança, amor i alegria. Cal trobar aixopluc d’il·lusió, constància i força per fer d’un 2017, un any millor.

BONES FESTES!

Comunitat Educativa Institut Juan Manuel Zafra