unio logos

Clica a sobre la imatge per a veure la informació sobre el Fons social Europeu

 

Atenció!!

El proper dia 21 de Desembre per motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya, el Departament de Ensenyament ha declarat dia no lectiu i per tant l’escola romandrà tancada.

Participació a LES VEUS DE SALT

El dijous 14 de desembre a les 8h del vespre al Canal Centre d’Arts Escèniques tindrà lloc el Recital de Poemes amb Interludis Musicals: LES VEUS DE SALT.

Es llegiran poemes de llengües diverses en la seva versió original i en la traducció al català i poemes catalans traduïts a altres llengües.

L’acte serà presentat pel periodista i escriptor Rafel Nadal i els interludis musicals aniran a càrrec de Tom Hagan.

Càritas Salt, el Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Escola d’Adults Les Bernardes unim esforços en aquest acte de reconeixement mutu a les diferents cultures i llengües que conviuen Salt.

Vaga general del 8 i 9 de Novembre

Davant l’aprovació de l’article 155 i la pèrdua total d’autogovern que significa la seva aplicació (cessant el Govern, empresonant-lo i impedint la presa de decisions d’unes institucions elegides pel poble català), alguns mestres de l’escola d’adults Cfa Les Bernardes han decidit afegir-se a la convocatòria… Llegeix més»

Presentació del llibre “El retorn dels Bassat” de Vicenç Villatoro.

El passat divendres 22 de setembre del 2017 els grups de GES1 vespre i GES2 vespre (20 alumnes aproximadament) van assistir a la presentació del llibre El retorn dels Bassat de Vicenç Villatoroa la Biblioteca Lu Bohigas (Salt).
L’autor ens va convidar a acompanyar-lo, al llarg dels segles XIX i XX, en el periple de les dues branques de la família Bassat Coen fins la seva arribada (i retorn, en el cas dels Bassat) a Espanya. En companyia de l’autor vam visitar bona part d’Europa, i vam recordar alguns episodis de la història recent del continent a partir de les vivències dels diferents membres de la nissaga.
(Font: www.periodic.ad)

 

Informació del CFA Les Bernardes

DESCONVOCADA vaga general 4-13 octubre 2017
Avui 4 d’octubre, després de la jornada d’aturada  d’ahir en protesta per la repressió i les incerteses que ha patit el conjunt dels ciutadans, reprenem l’activitat educativa.

Aturada del Cfa Les Bernardes de Salt

Davant la convocatòria d’aturada de país per demà dia 3 d’octubre, us comuniquem:

  • Que el CFA Les Bernardes de Salt ens adherim a aquesta convocatòria, en protesta per la repressió i les incerteses que han patit el conjunt de ciutadans i per la possible vulneració de drets fonamentals i socio-econòmics que es puguin produir els propers dies.
  • El professorat del CFA Les Bernardes s’hi adhereix i és per això que us informem de la impossibilitat d’atendre amb normalitat el servei educatiu.
  • A través d’aquest mateix web un informarem de la possible adhesió del professorat a noves jornades de vaga a partir del 4 d’octubre.
Atentament
La direcc

LES VEUS DE SALT

Recital de poemes amb interludis musicals
Dijous 15 de desembre de 2016 a les 20 h, al centre d’Arts Escèniques EL CANAL ,de Salt
Presentació a càrrec de Lluis Llach

Presentació de l’Agenda Llatinoamericana

Com cada any presentarem l’Agenda Llatinoamericana, aquest any a càrrec del professor i educador Jaume Pera.
El lema d’aquest any és:
“Ecologia integral.
Reconvertir-ho tot”
Us aninem a venir el dilluns dia 19 de Desembre a les 09.30 a l’Hotel d’Entitats.

PREINSCRIPCIONS I MATRÍCULES

Les preinscripcions per al nou curs 2016-2017 seran del dia 20 al 28 de juny.
Horari:

  • de 10 a 12 pel matí
  • de 7 a 9 del vespre.

Caldrà confirmar la matrícula durant els dies 2 a 9 de setembre en el mateix horari.