PREMIS CANGUR 2017

El dilluns 29 de maig es va celebrar al Teatre Poliorama de Barcelona, el lliurament dels premis CANGUR 2017 de matemàtiques.

Volem felicitar Gael García i Adrià Hesse de 6è A i B respectivament, perquè van guanyar el primer premi de sisè dels 13.393 participants de sisè de tota Catalunya.

També fem extensiva la felicitació a Marc Rozas de 6è A, amb menció honorífica, per formar part de l’1% d’alumnat amb millor puntuació.

Amb un format de concurs individual, l’objectiu autèntic del Cangur és que l’alumnat participi i dediqui una estona especial a divertir-se tot resolent els reptes plantejats. Els problemes es basen més en el raonament i l’enginy que en coneixements matemàtics específics.

Moltes felicitats a tots i un agraïment també a l’entusiasme i dedicació de Fina Munté, responsable de l’àrea de matemàtiques de sisè.

Fotografies de Ferran Prats.

Slidely Slideshow

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>