Un altre Premi: Premis Baldiritza’t

Tenim una altra bona notícia, amb el Projecte LLegenTIC de les Gavarres se’ns ha concedit el Premi Baldiritza’t en l’apartat de diversos nivells (tota l’escola).
El diumenge 3 de juny, uns quants mestres de l’escola, anirem al Teatre Nacional de Catalunya a recollir el premi, que… Llegeix més»

Rodajoc a la Bisbal

El  dimecres 16 de maig els alumnes de 3r de l’escola vam anar al Rodajoc de la Bisbal.
El Rodajoc és una trobada amb altres alumnes de 3r de diverses escoles de la Bisbal i rodalies. Durant tot un mati juguem a 12 jocs diferents i… Llegeix més»

Colònies P5, 2n i 4t

El passat 18, 19, i 20 d’abril els alumnes de P5, 2n i 4t van anar de colònies a Ca l’Adric de Romanyà. Es van convertir en autèntics indis i personatges de l’antiga Grècia i van poder gaudir d’un entorn immillorable amb un temps fantàstic.… Llegeix més»

Sant Jordi 2018


Com cada any a l’escola hem celebrat la Diada de Sant Jordi conjuntament. Al matí els alumnes i les alumnes de cicle mitjà i de 5è han versionat contes tradicionals i els han representat a infantil i cicle inicial. Mentrestant, els de 6è venien… Llegeix més»

Festa de la natura

El passat divendres 23 de març del 2018 vam celebrar la festa de la Natura. A primera hora vam plantar flors als patis de l’escola. Després d’esmorzar vam realitzar una gimcana per conèixer els arbres i les plantes del nostre entorn. Finalment vam anar… Llegeix més»