JORNADA INTENSIVA: HORARI DE 9 A 13H.

Experiments a 2nB

La passada setmana els alumnes de 2nB van tenir l’oportunitat de viure una tarda d’experiments. Els pares d’en Mario van venir a l’aula a fer ciència i compartir amb nosaltres els seus coneixements. Va ser una tarda molt divertida ja que la ciència ens encanta!

Estem molt agraïts per aquesta activitat i volem animar a altres pares a que també comparteixin amb nosaltres els seus coneixements.

(Clicant a la següent imatge accedireu a l’àlbum de fotografies)

1r al Cosmocaixa!

El passat dijous 23 de maig els alumnes de primer van anar a passar el dia al Cosmocaixa. Van visitar el museu i van fer l’activitat Clik, on van experimentar amb la ciència ells mateixos.

S’ho van passar molt bé!

(clicant a la següent imatge accedireu a l’àlbum de fotografies)

P3 A LA GRANJA DE CAN MONTCAU

Els nens i les nenes de P3A i P3B hem anat a la Granja de Can Montcau. Hem vist molts animals, ànecs, rucs, cavalls, vaques, ovelles, pollets, conills, porcs, cabretes,…els hem tocat, els hem donat de menjar i hem après moltes coses sobre ells.

Ens ho hem passat genial, aquí teniu un recull de fotografies, però en tenim moltes més.

Visita de l’autora Cinta Arasa (classes de 4t)

Avui, 10 de maig, als alumnes de 4t ens ha vingut a visitar l’autora d’un dels llibres que hem llegit aquest trimestre a l’aula.

LES FADES SÓN CALBES. Aquest llibre tracta sobre una malaltia greu, el càncer.

El llibre parla d’una nena (la Valèria), la mare de la qual pateix càncer i ha perdut els cabells, a causa del tractament. Unes companyes de l’escola se’n riuen de la mare precisament per aquest tema, així que la Valèria acaba per inventar-se que la seva mare és una fada, d’aquí el títol del llibre.

No us avançarem més dades per si el voleu tornar a llegir amb els vostres fills i filles.

Tenir present que el 15% dels beneficis d’aquest llibre són donats a l’Institut Català d’Oncologia, per a que segueixin recercant la cura de la malaltia.

Clicant a la imatge del llibre accedireu a les fotografies.