Una manera diferent d’aprendre: ELS ROURES

Són la classe dels Roures, cicle superior, 5è i 6è de Primària.

Aquest curs han iniciat un treball combinat a l’aula: feina clàssica (escriure a mà i llegir en paper) i treball a través de l’ordinador/virtual (classroom, drive, kahoot, scratch…).

La prova del primer trimestre a llengua catalana la van fer de manera diferent. Van utilitzar més que menys l’ordinador de manera individual i a través de tres parts: lectura i comprensió a través del drive i compartint les respostes amb la mestra, dictat escoltant-lo amb els auriculars i completant paraules per escrit en un full i 10 preguntes relacionades amb els continguts treballats a través d’un joc anomenat Kahoot.

A aquesta prova/examen, la van anomenar la prova de la prova.

Esperem que gaudiu del moment. Cliqueu sobre la fotografia.

 

 

 

Sortida per l’entorn del poble del grup dels ROURES

El passat divendres dia 17 de novembre els alumnes del grup dels ROURES vam  fer una sortida per l’entorn del poble ” tot buscant ” un gran roure que hi ha a Cal Olivella.

Un cop el vàrem trobar, vam recollir moltes glans que farem  germinar per poder tenir plançons de petits roures i plantar-los al bosc. 

Clica sobre la imatge per veure més fotografies 😉

UN MÓN PER LES PERSONES

Benvolgudes famílies,
Després de l’experiència de l’any passat amb els Lexu’s, trobem molt enriquidor compartir una estona amb músics a l’escola. Els músics aporten una visió del món molt positiva i alhora convida als alumnes a deixar de banda la vergonya i gaudir de cantar… Llegeix més»

El Nostre Hort

Aquest curs farem un hort fantàstic,portem un parell de setmanes preparant-lo i muntant les parades, separant-les i mesurant la distància entre elles. Ara ja ho hem plantat tot, faves, pèsols,cebes,alls,carxofes,espinacs,bledes, enciams, cols. Creiem que aquest any tindrem una bona collita, ja que la terra l’han… Llegeix més»

SIMULACRE D’INCENDI A L’ESCOLA

El dimarts 7 de novembre de 2017, l’escola va fer el simulacre d’incendi que realitza una vegada al curs com a mínim.
Aquesta vegada va ser “una mica” més espectacular, ja que tres camions de bombers van arribar fent sonant la sirena i van realitzar tot el simulacre amb nosaltres.
Va resultar un… Llegeix més»