Activitats extraescolars

GRAN ACTUACIÓ DELS EQUIPS D’ESCACS!

El passat cap de setmana, els equips sots 10 i sots 12 de l’extraescolar d’escacs de la nostra escola, van obtenir el passi al Campionat de Catalunya de les seves respectives categories, en haver obtingut tots dos el títol de sots campions.

L’equip sots 10 integrat per: Xavier Casas, Enric Gómez, Isona Gómez, Guiomar Ventura i David Delgado.

Equip sots 12: Pol Rivera, Vicenç Nogués, Aitor Delgado i Roger Deig.

Individualment cal destacar que en Pol Rivera va quedar 2n classificat  d’individuals i en Xavier Casas 3r.

http://www.cebages.info/2017/01/09/fase-comarcal-escacs-2016-2017__trashed/

Extraescolars 2016-2017

Un any més l’alumnat que participa a l’extra-escolar de ballet ens ha fet un petit tastet!!!

 

Descarregar butlleta d’inscripció en aquest enllaç butlleta-dinscripcio-i-autoritzacio

activitats-extraescolars-16_17

 

De P3 a 6è

Acollida matinal:                                                                                                                                

Consisteix en acollir als nens i nenes de 8.00 h a 9.00 h del matí. En aquesta estona poden esmorzar, llegir contes, fer trencaclosques, dibuixar, etc. La monitora acompanya l’alumnat a les seves respectives files. Responsable: Fina Vicente.

De dilluns a divendres de 8.00 h a 9.00 h

5 dies 20€/mes   //   2 dies fixos 12€/mes   //  1 dia fix 8€/mes   //  1 dia esporàdic 3€/dia

El servei d’Acollida Matinal s’ofereix des del primer dia d’inici de curs fins a l’últim, pel curs 2016/2017 començarà el dia 14 de setembre i acabarà el 21 de juny.


Anglès:

Kids&Us utilitza una metodologia d’aprenentatge de l’anglès basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un procés infalible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani. Responsable: Anna Sabaté

Diferents dies segons l’edat, de 12.30 h a 13.30 h / 14.00 h. (consultar a l’Anna Sabaté o AMPA)

Sam (P3)   // Emma (P4-P5) // Oliver (P5) // Marcia (1r) // Pam&Paul (2n)  // Ben&Brenda (3r) // Tweens 1 (4t)

1 dia (1 hora) 38/mes // 1 dia (1,5 hora) 3r 49/mes  // 2 dies (2 hores) 4t 61/mes

L’anglès s’ofereix des del primer dia d’inici de curs fins a l’últim. El curs 2016/2017 començarà el dia 14 de setembre i acabarà el 21 de juny, adaptant l’horari durant la jornada intensiva.


 Ballet:

Es treballa, des de les característiques pròpies de cada nen o nena, la psicomotricitat, la plasticitat corporal i l’orientació espaial, acompanyant els diferents moviments amb la música. Responsable: Maria Cinta Benabarre.

Dimarts de 12.30 h a 13.30 h (ed.infantil i primer primària)  i de 13.30 h a 14.30 h (primària).

1 dia fix 20/mes

Aquesta activitat s‘inicia el dimarts 4 d’octubre i finalitza el 30 de maig.


Bàsquet:

L’activitat serveix per iniciar als nens i nenes en aquest esport d’equip amb la finalitat última de fer-los gaudir d’aquest joc i d’estimar-se el bàsquet. Els principals objectius que es volen assolir són: l’aprenentatge bàsic de la tècnica (bot, tir, desplaçaments…), el coneixement de les regles del joc i la importància del treball en equip. Responsable: Alejandro Márquez.

Dilluns de 16.30 h a 18.00 h

1 dia fix 12/mes

Aquesta activitat s‘inicia el 26 de setembre i finalitza el 29 de maig.


Cros:

En aquesta activitat els objectius que es volen aconseguir són: realitzar activitat física a través de l’atletisme, millorar les qualitats físiques bàsiques dels nens/es, interaccionar les habilitats dels participants i aconsellar i informar dels 12 crossos comarcals de la temporada. Responsable: Miquel Alsina.

Divendres de 16.30 h a 17.30 h

1 dia fix 12/mes

Aquesta activitat s‘inicia el 30 de setembre i finalitza el 26 de maig.


Cuina:

L’activitat serveix per iniciar els nens/nenes al món culinari, d’una forma senzilla i divertida. Aprendran de mica en mica a utilitzar els estris de la cuina. Responsable: Mª José Pino Molina.

Dimarts de 16.30 h a 18 h.

Preu: 12€/mes

Aquesta activitat s’ofereix a partir d’educació infantil i s’inicia el 27 de setembre fins 30 de maig.


Futbol Sala:

L’activitat està dirigida per desenvolupar la psicomotricitat i el joc participatiu en equip. L’objectiu principal d’aquesta extraescolar és fomentar valors de l’esport, com el treball en equip, el respecte als companys i adversaris, la confiança, etc. L’AMPA s’informarà de com participar en alguna lliga per si pot ser d’interès. Responsable: Marc Tomé.

Dilluns de 16.30 h a 17.30 h (de 2n a 6è) i dimecres de 16.30 h a 17.30 h (de P3 a 1r)  

1 dia fix 12/mes

Aquesta activitat s‘inicia la setmana del 28 de setembre fins al 31 de maig.


Teatre:

Despertar la curiositat, la creativitat i la reflexió vers les arts escèniques. Els objectius específics de l’activitat són tals com millorar l’expressió corporal i oral, fomentar la creativitat dramàtica, conèixer i utilitzar  elements i estructures del llenguatge dramàtic i aprendre a analitzar i valorar el treball propi i col·lectiu. Responsable: Georgina Pujós – Actriu

Divendres de 12.30 h a 13.30 h.

1 dia fix 12/mes

Aquesta activitat s‘inicia el 30 de setembre fins al 26 de maig.


Yogamusic:

És un programa de ioga per nens i nenes, original i poderós, el qual s’està aplicantinternacionalment en
escoles públiques i privades, centres de lleure, centres esportius entred’altres. Combina la bellesa del ioga amb el poder motivador de la música, les cançons, les danses, les postures de ioga, titelles, instruments musicals, exercicis de respiració i meditació. Responsable: Helena Gener.

Dilluns de 16.30 a 17.30 h

12 €/mes

Aquesta activitat extraescolar s’ofereix des del 26 de setembre al 29 de maig.


Zumba:

És una disciplina que permet mantenir el cos saludable alhora de desenvolupar, enfortir i guanyar flexibilitat mitjançant el moviment. Permet a l’infant desenvolupar la part creativa i posar-se en forma de manera molt divertida. Responsable: Georgina Costa.

Dimecres de 16.30 h a 17.30 h

1 dia fix 12/mes

Aquesta activitat s‘inicia el 28 de setembre i finalitza el 31 de maig.


De P3 a 2n

Esplai: 

En aquesta activitat els nens i nenes berenen junts i després juguen i realitzen diversos i variadíssims tallers de manualitats, cançons, contes, cuina, teatre… Responsable: Rosario León.

De dilluns a divendres de 16.30h a 18.30h

5 dies 40/mes  // 3  dies 30/mes // 2 dies 23/mes  //1 dia fix 15/mes  // 1 dia esporàdic 5/dia

L’esplai s’ofereix des del primer dia d’inici de curs fins a l’últim; pel curs 2016/2017 començarà el dia 14 de setembre i acabarà el 21 de juny, adaptant l’horari durant la jornada intensiva.


De P5 a 6è

Escacs:

La finalitat és aprendre a jugar als escacs. Es comença aprenent a col·locar el tauler, a nomenar les files i encreuaments. S’aprèn el moviment de totes les peces i la força que tenen cadascuna d’elles. S’aprenen els moviments especials dels escacs, com l’enroc, promoció i captura “al pas”. S’aprenen nocions de com acabar el joc: escac i mat, ofegat, taules, falta de peces o abandó. Els escacs és un joc d’estratègia, que ajuda a desenvolupar la ment així com practicar la tàctica. Independentment del nivell que assoleixi el nen, és un joc universal que val molt la pena conèixer. Responsable: Jose Ángel Guerra.

Dilluns de 12.30 h a 13.30 h (de P5 a 3r) i 16.30 h a 17.30 h (de 4t a 6è) 

1 dia fix 20/mes  – (2n i/o 3r germà 15€/mes)

Aquesta activitat s‘inicia el 26 de setembre i finalitza el 29 de maig.


De 1r a 6è

Brain Gym:

Gimnàstica per al cervell són un conjunt d’activitats físiques de coordinació de mans, cames, braços, així com tècniques de respiració, relaxació i massatges que ajudaran als nens a l’alliberament de l’estrès i a l’activació dels seus sentits per tal de potenciar les seves capacitats innates d’aprenentatge.
Seran classes d’1 hora setmanal que tindran diferents temàtiques:
LA CONCENTRACIÓ LA COORDINACIÓ DE MOVIMENT
LA LECTURA PARLAR EN PÚBLIC
L’ESCRIPTURA LA VISTA
L’OÏDA L’AUTOESTIMA
LA PLANIFICACIÓ LA MOTIVACIÓ
LA COMUNICACIÓ
Amb aquests exercicis alternats amb jocs, disposaran d’una nova eina per utilitzar a casa, a l’escola, o en qualsevol moment a l’hora d’estudiar, de fer deures, d’enfrontar-se a reptes o proves, o bé a tot
allò que els generi pors, malestar o estrès. Responsable: Cristina Casahuga.

Dimarts de 16.30 a 17.30 h.

Aquesta activitat extraescolar s’ofereix de 1r a 6è i amb inici la setmana del 27 de setembre fins al 30 de maig.


Dibuix:

Els nens de l’extraescolar de dibuix, aprenen mentre gaudeixen del seu gran “hobbie”. Desenvolupen la creativitat aprenent i perfeccionant tècniques artístiques com són el carbonet, l’aquarel·la, l’oli, etc. Els inscrits a aquesta extraescolar que cursin 1r, 2n, 3r o 4t de primària podran participar  al concurs de  dibuix Fertiberia, concurs de pintura infantil rural. A part del premi econòmic important personal pels alumnes guanyadors, les escoles dels cinc primers classificats obtenen material escolar o digital i una aportació econòmica per l’AMPA. Responsable: Fina Vicente.

Dimarts i dijous, de 16.30h a 17.30h

2 dies fixos 18/mes  // 1 dia fix 12/mes  // 1 dia esporàdic 5/dia

Aquesta activitat s‘inicia el 27 de setembre i finalitza el 30 de maig.


 Informàtica:

Intentarem apropar l’ordinador com a eina d’ajuda en els estudis. L’objectiu prioritari d’aquestes classes és preparar al nen/nena en l’ús de les principals aplicacions informàtiques sobre processadors de textos, bases de dades, fulls de càlcul, presentacions gràfiques… amb l’objectiu prioritari que faciliti la màxima comprensió i organització de cara als seus estudis. Responsable: Dolors Maldonado.

Dimecres de 16.30h a 18.00h

1 dia 12/mes

Aquesta activitat s‘inicia el 28 de setembre i finalitza el 31 de maig.


Reforç escolar:

Activitat pensada per oferir un espai i entorn adequat per a facilitar la realització dels deures escolars. Responsable: Raquel.

De dilluns a divendres de 12.30 a 13.30 h (a convenir)

Preu: Tots els dies 23€/mes – 4 dies 20€/mes – 2 dies fixes 15€/mes – 1 dia fix 10€/mes- 1 dia esporàdic 4€

Aquesta activitat s‘inicia el 26 de setembre i finalitza el 31 de maig.


Pastorets:

Aquesta extraescolar ocupa tot el primer trimestre i finalitza sempre amb la representació d’una obra de “Pastorets”. L’estrena de l’obra es realitza en el Teatre Municipal “Els Catòlics” de Cardona, per al públic en general. Responsables: Inés Serra i Sara Sitjes.

1r Trimestre. Aportació única 17/mes

S’inicia la setmana del 28 de setembre fins al mes de desembre i es realitza principalment els dissabtes a la tarda.


 De 3r a 6è

Dansa contemporània:

Es proposa un entrenament físic per a la consciència corporal: treballar, pensar i sentir el cos. Es faran treballs individuals i grupals per descobrir el propi moviment, amb un ús lliure del cos. Es buscarà un cos despert i expressiu inspirat amb la dansa contemporània, contact improvisació i tot allò que ens envolta. Es tracta d’estimular i explorar les possibilitats de cada nen/a mitjançant un espai de joc i lliure moviment. Responsable: Víctor González.

12 € /mes

Divendres de 16.30 a 17.30 h

Inici 10 de febrer fins 26 de maig.


Més Informació:

  • Les activitats estan dirigides a uns cursos concrets que són orientatius; per tant, en el cas que algun nen/nena estigués interessat/da en alguna activitat de la qual no hi ha especificat el seu curs, hi ha possibilitat de parlar amb el monitor/a corresponent.
  • Les activitats extraescolars han de tenir un mínim d’alumnes inscrits per poder realitzar-se; en cas de no arribar-se al mínim, l’equip d’extraescolars contactarà amb les famílies per informar de la no realització de la mateixa.
  • Per a qualsevol dubte podeu passar pel despatx d’AMPA els dijous de 16.00 h a 16.30 h o enviar mail a extraescolarsampapatrocini@gmail.com