FORMACIÓ A LA TORRE DEL REMEI

20170602_100458-COLLAGE

Ja sabeu que tota la ZER estem preparant l’EXPO-ZER’17 per al dia 19 de juny. Estem tots i totes molt il.lusionats i engrescats.

Amb aquest motiu, els alumnes que formem part del grup de treball d’hoteleria i restauració de la EXPO hem anat avui a la Torre del Remei per aprendre com es fa el servei en un buffet.

L’espai és espectacular i ens hem quedat bocabadats!!!

Allí, ens han atès la Raquel, de l’equip de cambrers de l’hotel-restaurant i el senyor Josep Maria Boix (xef i propietari de l’hotel) que ens ha explicat com funciona la cuina. Buaaafff!!! quina cuina!!!!

La Raquel ens ha respost totes les preguntes i dubtes que teníem:

  • Com es munta un buffet (parament, aliments freds/calents, dolços/salats, sòlids, begudes,espais, organització…)
  • Com s’organitzen els aliments i el parament
  • Com es pot decorar
  • Com es porten les safates i com es serveix
  • Com s’ha d’explicar el que servim
  • Com cal anar vestit (i pentinat)
  • Com s’ha de tractar amb les persones a qui servim

No va quedar res a l’aire. Tot aclarit. Ara ens queda fer tota la feina.

Us deixem un enllaç amb algunes imatges de la jornada.

Grup de treball intercicles d’hoteleria/restauració de l’EXPO-ZER’17

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>