Ja sabeu que tota la ZER estem preparant l’EXPO-ZER’17 per al dia 19 de juny. Estem tots i totes molt il.lusionats i engrescats.
Amb aquest motiu, els alumnes que formem part del grup de treball d’hoteleria i restauració de la EXPO hem anat avui a la Torre del Remei per aprendre com es fa el servei en un buffet.
L’espai és espectacular i ens hem quedat bocabadats!!!
Allí, ens han atès la Raquel, de l’equip de cambrers de l’hotel-restaurant i el senyor Josep Maria Boix (xef i propietari de l’hotel) que ens ha explicat com funciona la cuina. Buaaafff!!! quina cuina!!!!
La Raquel ens ha respost totes les preguntes i dubtes que teníem:
- Com es munta un buffet (parament, aliments freds/calents, dolços/salats, sòlids, begudes,espais, organització…)
- Com s’organitzen els aliments i el parament
- Com es pot decorar
- Com es porten les safates i com es serveix
- Com s’ha d’explicar el que servim
- Com cal anar vestit (i pentinat)
- Com s’ha de tractar amb les persones a qui servim
- …
No va quedar res a l’aire. Tot aclarit. Ara ens queda fer tota la feina.
Us deixem un enllaç amb algunes imatges de la jornada.
Grup de treball intercicles d’hoteleria/restauració de l’EXPO-ZER’17