SETMANA BLANCA 2019

Aquest any hem tingut una Setmana Blanca una mica més curteta que de costum, ja que dilluns encara era festiu. Enguany hem esquiat a les pistes de Masella. Sort hem tingut que allà saben fabricar molt bé la neu artificial, perquè des de principis de… Llegeix més»

HIMNE OFICIAL DE LA ZER

Hola a tothom,

Us compartim l’Himne oficial de la ZER La Cerdanya que es va presentar en exclusiva a la festa de fina de curs duta a terme a l’Escola Santa Cecília de Bolvir.

Com podreu veure, el vídeo està pensat per tal de què podeu aprendre-la i així tothom es faci l’himne ben seu.

La lletra de l’himne ha estat un treball que ha dut a terme els alumnes de cicle mitjà de tota la ZER. També us compartim el vídeo de la presentació oficial de l’himne amb la seva dansa que es va dur a terme a la festa de final de curs de la ZER a l’Escola Santa Cecília de Bolvir.

Moltes gràcies.

JA HEM ARRIBAT A LA CLOSA

Ja hem arribat a la casa de colònies La Closa, de Castellar de N’Hug. Avui tot i que feia una miqueta de fresquet ,hem pogut fer totes les activitats d’exterior. Ara hem preparat les habitacions i aquesta nit jugarem a jocs amb les llenternes a dins perquè està plovent i farem ombres xineses. Ens ho estem passant molt bé!! Fins demà. Bona nit