LES ORDRES DEL REI CARNESTOLTES

Aquest curs el Carnaval també serà diferent. Però de totes maneres ens ho passarem igual de bé seguint les ordres esbojarrades que el Rei Carnestoltes ens mana. Així que atents i preparats per divertir-vos!!

BONES FESTES

Ja hem acabat el trimestre. Un trimestre diferent, difícil, incert i en molts moments angoixant. Però que hem intentat tirar-ho endavant de la millor manera que hem sabut, amb moltes ganes i esforç. Des de l’equip de mestres de la ZER volem agrair tot aquest esforç per part de tota la comunitat educativa i animar-vos a continuar en aquest llarg camí que encara ens queda. Estem segurs que entre tots ho aconseguirem.

Us desitgem que passeu unes Bones Festes i una feliç entrada d’any 2021. 

LA POR AL CONTAGI

Hola famílies, us adjuntem una interessant carta publicada a La Vanguardia . Tracta sobre com superar la por al contagi i la valentia com a principi educatiu. Convida a ser valents i optimistes per contrarestar les pors. Us animem a llegir-ho i reflexionar sobre aquesta pandèmia de la por que també ens està envaint. Esperem que sigui del vostre interès.

Cómo superar el miedo al contagio: la valentía como principio educativo para niños y padres

Video del Dr. Pere Soler de la Vall d’Hebrón

Benvolgudes famílies, a continuació us adjuntem un vídeo a on el Dr. Pere Soler, cap de la unitat de patologia infecciosa i immnudeficències de pediatria de la Vall d’Hebrón, ens parla sobre com hem d’afrontar la tornada a l’escola marcada per la pandèmia de la COVID-19 i quines mesures són necessàries per evitar el contagi. Esperem que sigui del vostre interès.

 

BENVINGUTS/ES AL NOU CURS 20/21

Benvolgudes famílies,

Esperem que hagueu passat un bon estiu i que estigueu molt bé.

L’equip de mestres i tot el personal vinculat a la ZER i a les 3 escoles que la formen, estem molt il·lusionats de poder iniciar el nou curs.

Un curs que esdevindrà diferent, donat que comença dins d’un escenari incert que s’anirà desenvolupant en funció de l’evolució de la pandèmia.

La situació sanitària ens obliga a ser flexibles i hem d’adaptar-nos-hi. Fet que de ben segur suposarà un aprenentatge per a tothom, implicarà més compromís i ens servirà per fer pedagogia a través d’aspectes que repercuteixen i tenen un impacte directe en la responsabilitat col·lectiva, alhora que suposarà un treball i acompanyament emocional constant.

Tornem amb molta energia i amb moltes ganes de veure-us.

BENVINGUTS AL CURS 20-21!

BONES VACANCES

Ja ha arribat el final del curs.

Un curs que no oblidarem, donat que hem viscut una situació que mai ens haguéssim imaginat. Però amb la voluntat, l’esforç, la paciència i la participació de tota la comunitat educativa l’hem dut a terme de la millor manera possible.

Per això us volem agrair tot aquest esforç i desitjar-vos que passeu un bon estiu. Nosaltres també “carregarem les piles”, amb moltíssimes ganes de retrobar-nos al setembre.

BON ESTIU!!

Equip de mestres de la ZER La Cerdanya

CALENDARI PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-21

ATENCIÓ COMENÇA LA PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-21!
El calendari de la preinscripció escolar 2020-21 per al segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria s’ha vist afectat per l’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19.

PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ:
telemàticament del 13 A 22 DE MAIG… Llegeix més»

BONA DIADA DE SANT JORDI

Des de la ZER us desitgem que passeu una Bona diada de Sant Jordi. Tot i estar a casa no hem de deixar de celebrar un dia tant important com avui.

Foto d’Elisenda Pracht

SANT JORDI GLORIÓS

Sant Jordi té una rosa mig desclosa,

pintada de vermell i de neguit;

Catalunya és el nom d’aquesta rosa,

i Sant Jordi la porta sobre el pit.

La rosa li ha contat gràcies i penes

i ell se l’estima fins qui sap on,

i amb ella té més sang a dins les venes

per plantar cara a tots els dracs del món.

Josep Maria de Segarra