L’educació és l’eina més poderosa per canviar el món – Nelson Mandela               Educar la ment sense educar el cor no és educació en absolut – Aristòtil               Digues i ho oblido, ensenya’m i ho recordo, involucra’m i ho aprenc – Benjamin Franklin               La primera tasca de l’educació és agitar la vida, però deixar-la lliure perquè es desenvolupi – Maria Montessori

RACONS 1r TRIMESTRE

 
 

 
A cicle inicial aquest primer trimestre hem iniciat els racons de mates i de llengua. Són racons de treball per tal d’aprendre d’una manera més lúdica. Amb els racons treballem una sèrie d’hàbits com: triar el racó que volen anar, pensar què han de fer,… Llegeix més»

QUÈ M’EXPLIQUES?

Aquest novembre hem realitzat el primer “Què m’expliques?”, del trimestre, on els nens i les nenes de cicle inicial expliquen allò que els agrada sobre un tema determinat. Durant aquesta setmana hem après sobre les formigues, els dinosaures, el floquet de neu, com fer galetes,… Llegeix més»

II MOSTRA DE PAPERINES COLOMERES

31 d’octubre: com no pot ser d’una altra manera ja ha arribat La Castanyada i amb ella, els panellets que ens menjarem aquesta tarda i les meravelloses paperines colomeres que es fan a la nostra escola: artístiques,originals, divertides,ocurrents, ecològiques… En fi, ens han encantat: FELICITATS … Llegeix més»

TENIM CONVIDATS!

 
Durant les darreres setmanes a l’escola hem tingut uns convidats molt especials: els nens i nenes de la Llar d’Infants “El Drac Blanc”. Cada dilluns a la tarda comparteixen amb els alumnes d’educació infantil els racons de treball. Estan molt  contents treballant a l’escola “dels… Llegeix més»