L’educació és l’eina més poderosa per canviar el món – Nelson Mandela               Educar la ment sense educar el cor no és educació en absolut – Aristòtil               Digues i ho oblido, ensenya’m i ho recordo, involucra’m i ho aprenc – Benjamin Franklin               La primera tasca de l’educació és agitar la vida, però deixar-la lliure perquè es desenvolupi – Maria Montessori

JA TENIM EL CARTELL!!

Bon dia a tothom!,
Ja tenim el cartell de l’exposició que durem a terme a l’Arxiu Comarcal de Puigcerdà el divendres 14 de desembre de 2018. Hem titulat l’exposició:
APARADOR D’ART

Esteu nervioses i nerviosos?
Nosaltres molt, però amb un munt de ganes!!!
Seguiu atents al nodes per si… Llegeix més»

ELS RACONS

Els dilluns a la tarda treballem per racons i aquest curs en fem 3:

  • Racó lògico-matemàtic: en aquest racó treballem la capacitat de buscar solucions a problemes, el pensament lògic, el raonament i les relacions abstractes a través de jocs.
  • Racó lingüístic: treballem la capacitat d’ultilitzar el… Llegeix més»

I MOSTRA DE PAPERINES COLOMERES

31 d’octubre: com mana la tradició, per la nostra estimada Castanyada, cal fer coure castanyes i, és clar, posar-les en alguna mena de “contenidor” per a mantenir-les ben calentones: la paperina de tota la vida, el modest con de paper, ha tingut una llarga carrera… Llegeix més»

Ja us podeu fer subscriptors al nodes!

Hola a tothom,

Ja us podeu fer subscriptors del nostre nodes.

Com ho podeu fer?

Molt fàcil. Només cal que aneu a la barra lateral esquerra de la pàgina i busqueu el giny que porta per títol Subscriu-te al nostre nodes. Allà, haureu d’introduir el vostre nom i cognoms i una adreça de correu electrònic a on voleu rebre les notificacions de totes les novetats que anem penjant a la web.

Si teniu algun dubte, només cal que ens ho demaneu.

Seguim ampliant els canals de comunicació entre escola i famílies!

Equip de mestres

TASTET d’ESTADES

10 d’octubre, segon dia d’estades a Núria; El temps no ens acompanya… al canvi d’altitud, s’hi afegeix un canvi de temps que sembla que s’ha deixat sentir també per Ger; Tot i això, i després dels nervis viscuts ahir amb el trajecte ( perquè no… Llegeix més»