Taller de fang – Cicle mitjà

Els dies 26 de novembre i 3 de desembre vam du a terme un taller de fang amb l’artista Pilar Fontaniol. L’objectiu era crear un sobre taula de Nadal per decorar.
Un tros de fang fresc és un regal per als sentits. Als nens i nenes els encanta tocar el fang i experimentar les sensacions que provoca aquest material humit, modelable i suau.
Vam conèixer les característiques del fang i vam descobrir les possibilitats que ens ofereix per estimular els sentits del tacte (diferents textures), l’olfacte (l’olor de la terra mullada), la vista (colors i formes) i l’oïda.
En modelar i construir volums amb el fang vam estimular la percepció tridimensional, i a més ho vam aprofitar per ensenyar les tècniques primitives que s’utlitzaven antigament i fer-los entendre la simplicitat i alhora la grandiositat de treballar amb aquest material.

Per veure i descarregar les imatges premeu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>