MENÚ MES DE MARÇ – Escola Joan Roura i Parella

Per veure o descarregar el menú, premeu les lletres de la imatge.

PROJECTE D’ESCOLA: Biodiversitat al Parc de Can Santaló (Sortida d’hivern) – Ànecs i conills P4 – P5

Dins el Projecte de Biodiversitat de la l’escola al Parc de Can Santaló els alumnes d’Educació Infantil, el passat divendres 19 de febrer els ànecs i els conills van realitzar una sortida al Parc de Can Santaló amb en David Gimeno per observar la biodiversitat… Llegeix més»

PROJECTE D’ESCOLA: Biodiversitat al Parc de Can Santaló (Sortida d’hivern) – Pollets P3

Dins el Projecte de Biodiversitat de la l’escola al Parc de Can Santaló els alumnes d’Educació Infantil, el passat dimecres dia 17 de febrer, realitzaren una sortida amb en David Gimeno de l’Agrupació Naturalista de la Garrotxa per observar els canvis estacionals. Aquesta ha estat… Llegeix més»

Carnestoltes a Montpalau

Volem compartir amb vosaltres un resum d’aquests dies que el Rei Carnestoltes amb les seves consignes ens ha fet sortir de la rutina. Hem seguit les consignes i hem finalitzat la setmana amb el comiat del Rei amb les danses i corrandes apreses en el taller de l’Esbart Dansaire d’Olot!

LA BLEDA ENS VISITA A L’ESCOLA

Dimecres 17 de febrer els nens i nenes de P5 i Cicle Inicial de l’escola Montpalau d’Argelaguer vam rebre
la visita de la Bleda, la qual ens va fer una sessió dedicada a les emocions. Vam estar parlant de les diverses
emocions i què ens provoca alegria, tristesa, ràbia, por, vergonya, calma i amor.
Ens va encantar rebre la visita de la Bleda!
T’esperem l’any que ve!

Per veure més imatges de la sessió, cliqueu aquí!

CARNAVAL 2021- Escola Joan Roura i Parella

La tarda del dimarts 16 de febrer tots/es els/les alumnes de l’escola vam celebrar la festa de Carnaval, però aquesta vegada amb certes restriccions. No vam poder fer la rua, ni tampoc ens van poder acompanyar els familiars, una autèntica llàstima!
No obstant, tots els nens… Llegeix més»

Xerrada “El cos i la salut” – CS

Els alumnes de Cicle Superior de la ZER durant el mes de novembre i desembre van assistir en un taller de Cos i Salut promogut per professionals de l’Hospital d’Olot.
Un taller molt interessant on els alumnes van reflexionar i van demanar dubtes sobre les seves… Llegeix més»

Un pas endavant- CS

Durant el mes de gener els alumnes de Cicle Superior de la ZER van realitzar el taller: Un pas endavant, organitzat per l’IME.
Els alumnes es van convertir amb altres personatges a través de targetes, i es van posar a la pell de diferents personatges… Llegeix més»

Diada de la Pau


El divendres 29 de gener vam celebrar el Dia Escolar de la No-violència i la Pau. Cada alumne va resseguir la seva mà en un full, la va pintar i la va enganxar en un mural per demostrar que entre totes i tots podem construir un món millor, més just, sense violència, sense guerres, sense fam i compartir els valors que tots hem de cultivar: tolerància, solidaritat, respecte, amor, col·laboració, cooperació, ajuda, altruisme, generositat, amistat… entre molts altres.