Noves estructures al pati de l’escola Mont Cós

El curs passat es va iniciar el projecte Pati a la nostra escola. El projecte es va presentar als nens i nenes de l’escola en una primera assemblea, on se’ls va explicar que l’AMPA, l’Ajuntament i l’Escola tenien uns calerons  per invertir en el pati de l’escola i que   ells i elles tenien l’ oportunitat d’imaginar, dissenyar…   com els agradaria que fos el pati de l’escola. 

La proposta va tenir molt bona acollida per part dels alumnes i  tots i totes es van mostrar molt engrescats, motivats  i implicats en la tasca que tenien per endavant.

 

Després d’aquesta assemblea, els nens i nenes van fer els seus dissenys  del pati a les hores de tutoria a l’aula. Van sortir moltíssimes propostes d’estructures per posar al pati.  

Quan tots els dibuixos  van estar a punt es van exposar en una aula per ser vistos per tots els nens i nenes de l’escola i així poder votar individualment la proposta que més els agradava.

Fetes les votacions ens vàrem trobar de nou en assemblea per comunicar als nens i nenes quines eren les estructures guanyadores. Aquestes van ser: el vaixell, la caseta i el circuit de troncs, totes molt apropiades per a les diferents edats. 

 

El dia  d’inici de l’actual curs escolar, les estructures ja estaven instal·lades al pati esperant els nens i nenes. Ha estat una gran sorpresa per a tots i totes tornar a l’escola i veure que els seus dibuixos havien agafat vida!

Per descarregar les fotos cliqueu aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>