TROBADA DE ZER

El passat divendres  12 de febrer vam celebrar la trobada anual de totes les escoles de la ZER Alt Lluçanès, a Alpens. Els nens i nenes de l’escola La Forja ens van rebre amb el so de tambors i timbals, gràcies al projecte de música que han començat enguany. També ens van organitzar una cursa d’orientació per equips per tal de descobrir els nombrosos elements escultòrics de forja que hi ha repartits per tot el poble. Abans però, ens van visitar les autores dels llibres que hem llegit durant el primer trimestre. Vam tenir la oportunitat de fer-els hi un seguit de preguntes que havíem preparat prèviament a l’escola, i al finalitzar aquest moment, ens van signar els llibres.

Després de dinar a la fàbrica vella, els més grans, ens vam quedar a la pista de futbol i als seus voltants a jugar, i els petits, vam anar al parc del casino a passar una bona estona entre gronxadors.

Abans de marxar, ens vam reunir tots junts, i ens vam acomiadar fent els agraïments als amfitrions de la trobada i vam cantar l’hora dels adéus. I ben cansats cap a l’autobús que ens ens vam anar cap als nostres respectius pobles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>