Projecte Salvem el Planeta!

Durant el segon trimestre els Grans de l’escola vam ser agents secrets climàtics que teníem la missió d’infiltrar-nos en els governs de diferents països del món de diferents zones climàtiques per investigar-los i aconseguir prendre decisions que ens ajudin a revertir el canvi climàtic.

En un inici vam parlar de les zones climàtiques de la Terra per tal de poder triar un país de cada zona. Vam fer parelles d’agents i ens vam infiltrar a Noruega, Groenlàndia, Argentina i Madagascar. Després, vam reflexionar sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible per poder prendre decisions sobre diferents aspectes en la gestió del país on estàvem infiltrats/des.

Per últim, vam fer una mica més de recerca sobre com afectarà el canvi climàtic al món d’aquí uns anys i, per exemple, vam veure que a l’any 2100 hi haurà diverses ciutats del món que quedaran inundades per l’aigua. De tot plegat cada parella en va fer una infografia intentant reflectir què passarà al país on s’han infiltrat. Tota aquesta informació la vam presentar a la Convenció de l’ONU on vam redactar un decàleg d’actuacions per fer front al canvi climàtic.

Si voleu veure les infografies i el decàleg feu clic als enllaços següents:

Madagascar

Groenlàndia

Argentina

Noruega

Decàleg d’actuacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>