Sant Jordi i la Pasqua

Vota per nosaltres en el concurs de relats: “Rosa Sant Jordi”, organitzat pels importadors de roses de Sant Jordi rosessaqntjordi.com.

Sant Jordi i la Pasqua

Hi havia una vegada un poble molt llunyà amb molts habitants. Els habitants un dia van pensar:-perquè Sant Jordi es sempre el mateix dia?I de cop i volta, un habitant conegut amb el nom de Pepet va dir:-Què us sembla si fen Sant Jordi el dia de Pasqua i venem roses i mones?.En lloc de dracs de Sant Jordi hi hauría conills de Pasqua.Tots els habitants del poblé hi van estar d’acord.Sobretot la Florinda,que era la pastissera.Al cap d’un mes va arribar el dia de sant Jordi i la mona,però el que el poble no sabia era que la Florinda,la pastissera tenia una sorpresa.La gente del poblé va ana venent llibres,roses i mones tot el dia.Va acabar el dia i la pastissera els va donar la sorpresa,una mona de Pasqua amb dracs,roses i conills de xocolata al damunt.Es van menjar la mona i van ser molt feliços!

Vota per aquest relat en el Concurs Roses per Sant Jordi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>