Trobada de mediadors

Dilluns 18 de Novembre, vam poder disfrutar d’una jornada singular: els alumnes mediadors de l’Institut Ramon Casas, de Palau Solità i Plegamans, van convidar els nostres alumnes mediadors.  La trobada va ser a l’Escorxador( Espai Jove ). Una trobada molt enriquidora on els alumnes van poder intercanviar experiències i gaudir de les activitats preparades: presentació i benvinguda, dinàmiques de concentració, confiança, escolta, seguit d’un treball en equip contestant a les preguntes: Quina nota posaries a la convivència del teu centre?Quins tipus de conflictes hi ha al teu institut? A quins cursos? Quin és el protocol a seguir en cas de conflicte al teu institut? Hi ha servei de Mediació? com funciona?
La resposta a aquestes preguntes va donar lloc a un  intercanvi d’experiències que en la posada en comú va ser molt enriquidor per a tots dos centres. 
La valoració tant per part de les professores responsables ( Glòria Calvo i Loli Serrano ) , com  dels/les alumnes mediadors/es va ser molt positiva. Ja pensem en la propera trobada  !!
Per veure més fotografies, aneu a la Galeria fotogràfica

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>