ACTUALITATS I ÚLTIMES NOTÍCIES IMPROVE CAN RECORD S.L

JA CONEIXES LES NOSTRES ÚLTIMES NOVETATS?

La nostre empresa, ImproveCanRecord S.L  que ha estat incorporada recentment en el dia a dia de l’Aula Oberta, ha creat i publicat la nostre pàgina web oficial que podreu trobar a la pàgina web del institut.

Aquí us deixem l’enllaç:   https://sites.google.com/canrecord.cat/improvecanrecord/inici

Una de les tasques que teniem i per fi hem acabat és la bústia que podreu trobar al costat de la porta de la nostra aula i on esperem les vostres suggerències.

A part d’aquesta feina, estem en procés de la rehabilitació de l’estació transformadora que hi ha davant de l’institut Can Record i que en breu veureu l’espectacular resultat.

També hem començat a prendre mesures del mur de la masia que hi ha al costat de l’institut que ens ha demanat l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, i amb el que estem molt agraïts per la confiança que han dipositat en nosaltres.

Ja hem acabat el primer pas que era crear la nostra empresa i en breu començarem la següent fase del nostre projecte amb el que estem molt il·lusionats i amb moltes ganes i del qual us anirem informant.

Equip Improve Can Record S.L

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>