Convocatòria de vaga 16 de maig

Benvolgudes famílies,

Demà dijous 16 de maig hi ha convocada una jornada de vaga i mobilització per a la millora de l’ensenyament públic, promoguda per la major part dels sindicats del sector (USTEC·STEs (IAC) CCOO I-CSC ASPEPC·SPS CGT UGT). Els motius són l’infrafinançament de l’ensenyament públic, i en concret es reivindiquen la reducció de ràtios i el retorn a les condicions laborals anteriors a les retallades de l’any 2012.

En aquests moments us podem comunicar que alguns/es professors/es han manifestat que faran vaga. No obstant, el personal pot decidir en qualsevol moment si se suma a la jornada de vaga i no té cap obligació de comunicar-ho per avançat.

Així doncs, volem dir-vos que aquest dia no podem garantir el normal desenvolupament de la jornada lectiva, tot i que el centre estarà obert, tot tenint en compte els serveis mínims que dicta el Departament de Treball.

L’equip directiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>