Cinquena (i última) tramesa d’activitats

El temps està passant volant i aquí tenim l’última tramesa de feines per fer a casa aquest trimestre. Seguint el calendari que teníem previst, les classes ordinàries acaben el 29 de maig i, a partir de l’1 de juny es faran els treballs de síntesi.

Així doncs, un últim esforç, que gairebé ja ho teniu!

ESO

1r A – 1r B – 1r C – 1r D – 1r E

2n A – 2n B – 2n C – 2n D – 2n E

3r A – 3r B – 3r C – 3r D

4t A – 4t B – 4t C – 4t D

Aula Oberta

BATXILLERAT

1r A BATX – 1r B BATX

2n A BATX – 2n B BATX

MATERIALS COMPLEMENTARIS (TOTS ELS CURSOS)

Dia internacional en contra del la LGBTIfòbia

Avui, 17 de maig, és el Dia internacional contra la LGTBI-fòbia, i al Torras ens sumem a la celebració d’aquesta jornada, que commemora la decisió de l’OMS de despatologitzar l’homosexualitat, traient-la de la llista de malalties mentals, l’any 1990.

Vine al Torras a estudiar Batxibac!

Vols estudiar Batxillerat i aconseguir el Baccalauréat (títol de batxillerat francès)? Al Torras, pots fer-ho! 
El Batxibac té molts avantatges: 
1-obtenir dues titulacions oficials (Batxillerat/Baccalauréat); 
2-assolir el nivell B2 de llengua francesa en dos cursos, requerit per obtenir qualsevol títol universitari de grau; 
3-convalidar tota la Selectivitat (fase general… Llegeix més»

Preinscripcions ESO

A causa del COVID-19 i per tal de prevenir possibles contagis, enguany la preinscripció de l’ESO es farà de manera telemàtica del 13 al 22 de maig. Podran fer-la des des de qualsevol dispositiu electrònic que tingui internet (ordinador , tauleta o telèfon mòbil).

Estem contactant amb les famílies que van emplenar el qüestionari de previsió de matrícula per assessorar-les per fer tot el procés.

PASSOS A SEGUIR 

1. OMPLIR EL FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ. 

Aquí hi ha l’enllaç a l’aplicatiu.

Un cop hagin completat el procés, obtindran un resguard de la sol·licitud en format pdf que hauran de descarregar i guardar.

2. CONSULTAR LA DOCUMENTACIÓ REQUERIDA

Hauran depde la documentació acreditativa per formalitzar la matrícula. Poden escanejar o fotografiar tots els documents.

3. ENVIAR PER CORREU EL RESGUARD DE LA SOL·LICITUD I LA DOCUMENTACIÓ

S’ha d’enviar al correu a8019320@xtec.cat el resguard de la preinscripció i la documentació que prèviament havien escanejat. Els enviarem un correu per confirmar que hem rebut tota la documentació.

*  *  *  *  *  *

En casos en què no es pugui fer telemàticament, es podrà fer presencialment del 19 al 22 de maig, només amb cita prèvia. A partir del 13 de maig podran demanar cita al correu a8019320@xtec.cat.

L’horari d’atenció al públic serà de 9.00 a 13.00.

El telèfon de contacte és el 934379125.

Caldrà respectar les mesures de seguretat: mascaretes, rentat de mans i distància de seguretat.

TOTA LA INFORMACIÓ OFICIAL, AQUÍ!

Berta Ledesma a l’informatiu de Televisió de L’H

El 30 d’abril, la Berta Ledesma de 2n A de Batxillerat va ser entrevistada a l’informatiu de Televisió de l’Hospitalet per explicar com estan portant els estudis els estudiants de 2n de Batxillerat durant el confinament.

La notícia comença al minut 16:30. No us la perdeu!

Previsió de places de 1r d’ESO

Encara no tenim dates confirmades per a la preinscripció de 1r d’ESO per al curs 2020-2021. Malgrat això, ens agradaria fer una previsió de l’alumnat que es matricularà al centre, per tal de tenir ja el primer contacte amb les famílies interessades.

Ompliu el formulari per donar-nos les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres, tan bon punt sapiguem quan es pot formalitzar la matrícula.


Orientació acadèmica a 4t d’ESO

Ens agradaria conèixer les inquietuds i les preferències de l’alumnat de 4t d’ESO i hem elaborat aquest formulari per poder orientar-los i acompanyar-los en aquest moment tan decisiu per a ells i elles.

Si estàs cursant 4t d’ESO, punxa l’enllaç i emplena el formulari.  

Quarta tramesa de tasques

Poc a poc ens estem habituant a treballar a distància, amb les classes virtuals i aquest recull de deures per a les properes dues setmanes. Tothom s’hi està esforçant molt i us felicitem, perquè sabem que és complicat organitzar-se el temps d’estudi a casa.

ESO

1r A – 1r B – 1r C – 1r D – 1r E

2n A – 2n B – 2n C – 2n D – 2n E

3r A – 3r B – 3r C – 3r D

4t A – 4t B – 4t C – 4t D

Aula Oberta

BATXILLERAT

1r A BATX – 1r B BATX

2n A BATX – 2n B BATX

MATERIALS COMPLEMENTARIS (TOTS ELS CURSOS)

Com acabarem el curs?

Davant de les últimes notícies del final de curs virtual, molts alumnes i famílies no tenen clar com avaluarem el final de curs.

Us convidem a veure aquesta presentació que hem preparat per tal d’aclarir els dubtes que estan sorgint.

El curs no ha acabat, hem de continuar treballant i tot el que fem suma, no ho oblideu!

Consells per estudiar des de casa

Estudiar a casa és quelcom molt difícil que requereix de molta força de voluntat. Hem elaborat aquests consells per intentar fer-vos més fàcil adaptar-vos a la nova rutina d’estudi virtual.

Ho esteu fent súper bé!!

Matrícula de les PAU

Ja ha estat publicat el termini de matrícula de les PAU 2020, que serà del 15 de maig al 15 de juny, tant per a alumnes de segon de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) com per matrícula lliure (per millorar nota, provinents de sistemes educatius estrangers o d’anys anteriors).