Visita dels Cicerones a les entitats del barri

Setze estudiants de 3r d’ESO participen com a voluntaris al projecte Cicerone. L’objectiu del projecte és formar un grup de joves que faran de guia orientant, informant i ajudant a conèixer tant l’institut com el barri i la ciutat de L’Hospitalet a l’alumnat nouvingut.

Els nostres Cicerones i els Cicerones de l’Institut Rubió i Ors han anat a conèixer alguns serveis del barri que dilluns 18 hauran de mostrar i explicar a l’alumnat de l’aula d’acollida.

Més endavant faran amb ells parelles lingüístiques i visitaran el mercat de Can Serra.

Voleu veure més fotos del projecte? Cliqueu!!!

Vaga del 8 de març

L’organització sindical ha convocat una jornada de vaga general amb  del Dia internacional de la dona treballadora el proper divendres 8 de març, 
Es representants de l’alumnat dels diferents grups (de 3r d’ESO a 2n BTX) han comunicat a la Direcció la seva intenció de sumar-se a la… Llegeix més»

S’acosta el Carnestoltes!

La festa més divertida del Torras està a punt d’arribar i ja tenim una bona colla de professors i professores treballant voluntàriament per fer que la d’enguany sigui una festa digna de recordar.

De moment, dimecres comencen les consignes: cal portar quelcom de color vermell. Dijous, a classe ben mudats i elegants: aneu preparant el millor vestit que tingueu. I divendres, el gran dia: qui guanyarà el concurs de disfresses?

Informació sobre la vaga del 21 de febrer

Benvolgudes famílies,
L’organització sindical ha convocat una jornada de vaga general en tot l’àmbit territorial de Catalunya, que afecta tots els treballadors i treballadores assalariats, funcionaris públics, personal estatutari i altre personal administratiu, de tots els sectors productius i de serveis (incloent totes les administracions públiques,… Llegeix més»

50 anys i més


L’Ajuntament de l’Hospitalet ha celebrat avui un acte de reconeixement per als centres educatius que porten 50 anys o més treballant per a millorar l’ensenyament a la ciutat. El nostre centre, que ja ha fet 50 anys ha estat un dels convidats i ha comptat amb la representació de la directora i altres de l’equip docent.

 

Jornades de portes obertes

Enguany celebrarem les jornades de portes obertes:

  • Dissabte 16 de març, de 10.30 a 13.00
  • Dilluns 18 de març, de 17.00 a 19.00

Els esperem!