Espai de famílies: Pantalles: Ús, abús i addicció. Consells i pautes per a famílies

Dimarts 16 de març a les 16.00 hores, nova trobada a l’Espai de famílies: Pantalles: Ús, abús i addicció. Consells i pautes per famílies, amb la presència de l’equip especialista de l’AIS (Atenció i investigació en socioaddiccions).

La sessió serà virtual a través d’aquest enllaç. Recordin que cal entrar identificant-se amb el correu de família de l’institut.

Us hi esperem fent un cafè! No us la perdeu!!

Tutorials per a les preinscripcions telemàtiques

La pàgina 𝙥𝙧𝙚𝙞𝙣𝙨𝙘𝙧𝙞𝙥𝙘𝙞𝙤.𝙜𝙚𝙣𝙘𝙖𝙩.𝙘𝙖𝙩 ha publicat aquests tutorials per ajudar les famílies amb les preinscripcions, que aquest any es faran de manera telemàtica.
Consultin aquesta pàgina, ja que es va actualitzant a mesura que hi ha novetats sobre el procés de preinscripció.
https://agora.xtec.cat/instorrasibages/wp-content/uploads/usu1556/2021/03/IMG_2506.mp4
https://agora.xtec.cat/instorrasibages/wp-content/uploads/usu1556/2021/03/IMG_2507.mp4

Entrevista a Azzedine Kajiou, participant al Torneig d’Scrabble escolar

Cada any, des de fa quatre cursos, el nostre institut participa al torneig d’Scrabble escolar de l’Hospitalet. Aquest any, per culpa de la pandèmia no s’ha pogut celebrar, però l’Associació Club Scrabble Escolar Català ha organitzat la 1a Lliga Escolar d’Scrabble virtual per tal de continuar amb el torneig.

El programa de Televisió de l’Hospitalet Aula LH va entrevistar ahir l’alumne de 2n E d’ESO Azzedine Kajiou, únic participant de l’Hospitalet a la Lliga Escolar d’Scrabble virtual, i el seu professor de llengua catalana, Jordi Comasòlives.

 

 

Avaluació educació secundària obligatòria 4t d’ESO

Dimecres 17 i dijous 18 de febrer es realitzaran a l’institut les proves d’Avaluació d’educació secundària obligatòria a 4t d’ESO.

Són unes proves que avaluen les competències i coneixements bàsics que ha d’haver adquirit l’alumnat al final de l’educació secundària obligatòria en competència comunicativa lingüística (en llengua catalana, castellana i estrangera i en aranès a l’Aran), en competència matemàtica i en competència cientificotecnològica.

És una avaluació externa de caràcter formatiu i orientador, que vol ser una eina al servei dels centres, del professorat i de l’alumnat per impulsar la millora global del sistema educatiu català. És una activitat educativa i, com a tal, té caràcter obligatori, atès que està configurada com un dret i un deure dels alumnes.

 

 Dimecres 17        Dijous 18
9.00 -10.00 h   Matemàtiques 9.00 -10.00 h  Llengua catalana
10.00 -11.00 h Llengua castellana 10.00 -11.15 h  Científicotecnològica
11.00 – 11.30 h Descans 11.15 – 11.45 h Descans
11.30 -12.45 h  Llengua estrangera

En acabar, l’alumnat marxa a casa

A partir de les 12, horari  habitual

 

Dia internacional de les dones 2021

Amb motiu del 8 de març, Dia internacional de les dones convoquem un concurs de fotografia amb el lema 𝓛𝓮𝓼 𝓭𝓸𝓷𝓮𝓼 𝓭𝓮 𝓵𝓪 𝓶𝓮𝓿𝓪 𝓿𝓲𝓭𝓪.

Dirigit a l’alumnat de 4t d’ESO i Batxillerat i obert també al professorat de l’institut volem aprofitar per fer un homenatge a totes les dones sàvies, lluitadores i valentes que han marcat les nostres vides.

De ben segur que hi ha moltes dones que inspiren el teu dia a dia. Fes-los un homenatge i participa!

Podeu consultar les bases del concurs al cartell.

Estrenem la Web del TR!

Aquest curs estrenem web de seguiment del Treball de Recerca de Batxillerat. Elaborada per la coordinadora de Batxillerat, Patricia Tajuelo, l’alumnat podrà consultar els requisits i característiques que ha de tenir el Treball de Recerca i seguir pas per pas totes les etapes d’elaboració del seu treball d’investigació.