Sortides de convivència 2019

Per segon any consecutiu tot el centre celebra una jornada de convivència. Per nivells, farem caminades, gimcanes i jocs per tal de fomentar la cohesió dels grups de manera lúdica i amb l’objectiu d’unir llaços amb els companys i companyes. A més, farem també un concurs de fotografia (consulteu les bases al nostre Instagram). No hi falteu!

Reunions d’inici de curs

Dilluns es realitzaran les reunions d’inici de curs de totes les tutories amb les famílies. Enguany hi ha novetats molt importants, com la nova plataforma de comunicació amb les famílies i el correu electrònic corporatiu per a tots els membres de la comunitat educativa. Així doncs, els demanem que no faltin a aquesta cita anual en la mesura del possible.

Els hi esperem!!

 

Lliçó inaugural del curs 2019-2020

El passat 3 d’octubre es va celebrar a l’Auditori Barradas la Lliçó inaugural del curs 2019-2020, amb la presència de Montserrat Domingo, directora dels Serveis Territorials de Barcelona- Comarques i Jaume Graells, regidor d’educació de l’Ajuntament de l’Hospitalet. El moment més emotiu va ser l’acte… Llegeix més»

Comença el curs 2019-2020

Dijous dia 12 comencem les classes del curs 2019-2020. Des del dia 1 l’institut ja és obert i treballant de valent: el professorat preparant el curs i planificant activitats; a secretaria, fent noves matrícules;  i la cooperativa entregant els nous llibres.
Enguany el primer dia es… Llegeix més»

Acte de Distinció de les PAU 2019

La nostra alumna Ana Sánchez Ferrón ha estat distingida aquesta tarda a l’acte de Distinció de les PAU, organitzat anualment pell Consell Universitari de Catalunya. En aquest l’acte es lliuren els diplomes als estudiants que s’han examinat de la Prova d’Accés a la Universitat l’any… Llegeix més»

Tancament del programa Entrejoves

Un centenar de joves estudiants de centres de secundària de l’Hospitalet  van participar en la cloenda del programa Entrejoves realitzat durant aquest curs escolar. Quinze alumnes del Torras i Bages han participat també en aquest projecte. 

Aquest curs, es van constituir diferents àmbits de treball:
-Espai Filmmakers, curtmetratge.
-Espai Gènere,… Llegeix més»

Deures d’estiu (ESO i Batxillerat)

Com és habitual, us mostrem les recomanacions dels departaments per a reforçar les seves matèries durant l’estiu.
Cliqueu a sobre del curs que acabeu de cursar i trobareu les instruccions a seguir segons cada assignatura. En el cas que s’indiqui que cal descarregar de la web… Llegeix més»