Pla per a la represa del nou curs

El curs 2020-2021 començarà el proper 14 de setembre. Clicant la imatge, podran llegir el document oficial que marca les pautes que haurem de seguir per poder reprendre el curs seguint les recomanacions del Departament d’Educació i del Departament de Salut.

 

 

English Week – Acting Together 2020

Dins del programa municipal de conversa amb auxiliars nadius, se celebra cada curs l‘English Week-Acting Together, dues jornades en què els alumnes dels instituts que participen al projecte fan actuacions en llengua anglesa.

Enguany no s’ha pogut celebrar, però s’ha realitzat aquest clip promocional amb mostres de les activitats realitzades per l’alumnat de 4t d’ESO de la ciutat. Els convidem a veure’l!

Pla d’obertura del centre

En entrar a la fase 2 de desconfinament està prevista la reobertura de centres educatius de primària i secundària.
L’activitat lectiva continuarà de manera no presencial, amb classes i tutories virtuals fins a l’acabament oficial del curs, el dia 19 de juny.
L’obertura anirà destinada a l’atenció… Llegeix més»

Cinquena (i última) tramesa d’activitats

El temps està passant volant i aquí tenim l’última tramesa de feines per fer a casa aquest trimestre. Seguint el calendari que teníem previst, les classes ordinàries acaben el 29 de maig i, a partir de l’1 de juny es faran els treballs de síntesi.

Així doncs, un últim esforç, que gairebé ja ho teniu!

ESO

1r A – 1r B – 1r C – 1r D – 1r E

2n A – 2n B – 2n C – 2n D – 2n E

3r A – 3r B – 3r C – 3r D

4t A – 4t B – 4t C – 4t D

Aula Oberta

BATXILLERAT

1r A BATX – 1r B BATX

2n A BATX – 2n B BATX

MATERIALS COMPLEMENTARIS (TOTS ELS CURSOS)

Dia internacional en contra del la LGBTIfòbia

Avui, 17 de maig, és el Dia internacional contra la LGTBI-fòbia, i al Torras ens sumem a la celebració d’aquesta jornada, que commemora la decisió de l’OMS de despatologitzar l’homosexualitat, traient-la de la llista de malalties mentals, l’any 1990.