Ja poden veure les notes de la 1a avaluació!

Hem fet l’enviament de les notes de la 1a avaluació per tal que les famílies que encara no s’han donat d’alta tinguin temps per poder fer-ho i preguntar als tutors i tutores com
fer-ho, en cas que encara hi hagi dubtes.

Nova cita a l’Espai de Famílies

Dimarts dia 10 de desembre tenim una nova cita a l’Espai de Famílies: veniu a fer un cafè amb altres pares i mares i compartiu les vostres preocupacions i inquietuds que porta l’adolescència. El tema del dia serà “Vincles i comunicació amb els adolescents”. Us hi esperem!

Horari especial els dies 2 i 3 de desembre

Amb motiu de les avaluacions del primer trimestre, dilluns 2  i dimarts 3 de desembre l’alumnat sortirà a les 13.00 hores.
Per poder sortir, cal haver lliurat l’autorització signada per la família que els tutors i tutores van entregar als i les alumnes la setmana passada.… Llegeix més»

Nova trobada a l’Espai de famílies

Dimarts 26 de novembre, de 16.00 a 17.30, teniu una cita a l’Espai de famílies. Feu el cafè amb altres pares, mares i familiars i sigueu lliures per demanar parlar dels temes que més us preocupen en relació als vostres adolescents.
Us hi esperem!

Parlem de lectures 2019-2020

Alumnes voluntaris de 4t d’ESO participen un any més en el projecte “Parlem de lectures”, una activitat d’aprenentatge i servei en col·laboració amb les escoles de primària La Carpa i Lola Anglada.
Tant els nostres alumnes com els alumnes de 3r de primària fan unes lectures… Llegeix més»

Alexia: nou reenviament de credencials

Sou moltes les famílies que ja s’han donat d’alta a la plataforma Alexia, però encara d’altres no han activat el seu usuari. Les credencials que vam enviar, en cas de no haver-les activat, caduquen, així que dijous 31 d’octubre tornarem a enviar-les per tal que… Llegeix més»

Reunió informativa: Viatges a 2n i 4t

Convoquem les famílies de 2n i 4t a assistir a les reunions informatives sobre els viatges de 2n al sud de França i de 4t a Roma. Totes dues reunions es faran simultàniament dilluns 28 d’octubre a les 17.00 hores.

L’espai de famílies, a Aula L’H

El programa Aula L’H va assistir a la primera sessió de l’Espai de Famílies: Cafès pedagògics, un projecte dirigit per la Tècnica d’integració social, Miriam Pereira, per crear un espai on les famílies puguin expressar els seus dubtes i inquietuds relacionats amb l’educació dels seus… Llegeix més»

Convocatòria de vaga d’estudiants

El  sindical estudiantil SEPC ha convocat vaga d’alumnat per dijous 24 i divendres 25. Els delegats i delegades dels diferents grups de 3r a 2n de Batxillerat han comunicat a direcció la intenció de sumar-se a la vaga el dia 25.
Us recordem que el protocol… Llegeix més»

Posada en marxa de la plataforma ALEXIA

Aquest curs apostem per la plataforma Alexia que serà, juntament amb el correu corporatiu, la via de comunicació principal amb les famílies. Amb Alexia podrem fer el seguiment d’absències i comentaris de l’alumnat, publicarem els butlletins de notes, es rebran totes les comunicacions del centre…
Per… Llegeix més»