Tancament del programa Entrejoves

Un centenar de joves estudiants de centres de secundària de l’Hospitalet  van participar en la cloenda del programa Entrejoves realitzat durant aquest curs escolar. Quinze alumnes del Torras i Bages han participat també en aquest projecte. 

Aquest curs, es van constituir diferents àmbits de treball:
-Espai Filmmakers, curtmetratge.
-Espai Gènere,… Llegeix més»

Deures d’estiu (ESO i Batxillerat)

Com és habitual, us mostrem les recomanacions dels departaments per a reforçar les seves matèries durant l’estiu.
Cliqueu a sobre del curs que acabeu de cursar i trobareu les instruccions a seguir segons cada assignatura. En el cas que s’indiqui que cal descarregar de la web… Llegeix més»

Seguiu-nos a Instagram!

Volem que les famílies estiguin el màxim d’informades i a més de la web, el twitter i facebook, vam estrenar fa uns mesos compte a Instagram: @instituttorrasibageslh

Per la rapidesa i la bona acceptació que té entre l’alumnat i les famílies, allà hi trobareu les últimes novetats del centre.

Us recordem que aquí teniu també la galeria d’imatges, on penjarem totes less fotos que ens vagin arribant de totes les activitats del curs.

Ja tenim la carpeta del viatge a França que acaba de començar, i s’hi aniran afegint totes les fotos progressivament. Cliqueu aquí!

Viatges de final de curs


Dilluns 17 comencen els viatges de final de curs:

2n d’ESO (sud de França)

Sortida de l’institut. Hora de trobada: 7.15 h

4t d’ESO i 1r de Batxillerat (Roma)

Sortida de l’institut. Hora de trobada: 20.00 h.

Es prega puntualitat i no oblideu portar el DNI o passaport, medicines habituals, roba i calçat còmodes i sobretot, moltíssimes ganes de passar-vos-ho bé!

 

Trobada territorial APS i cloenda del programa municipal d’auxiliars de conversa

L’informatiu de Televisió de l’Hospitalet començava avui parlant de dos actes que tenen a veure amb els projectes educatius de la ciutat i en els quals el nostre centre també hi ha participat. D’una banda, la Trobada Territorial d’Aprenentatge i Servei, celebrada dilluns 20 de maig al nostre institut, fa un reconeixement a les entitats i centres que han participat en els diferents projectes de voluntariat que els joves de l’Hospitalet han fet en benefici de la comunitat. D’altra banda, dimarts 21, al Teatre Joventut han començat les activitats de l’English Week Acting Together, dues jornades per tancar el programa municipal d’auxiliars de conversa. Un any més, l’alumnat de 4t d’ESO ha comptat amb la presència d’auxiliars de conversa nadius durant tot aquest curs per tal de millorar l’expressió oral en llengua anglesa.

Convocatòria de vaga 16 de maig

Benvolgudes famílies,
Demà dijous 16 de maig hi ha convocada una jornada de vaga i mobilització per a la millora de l’ensenyament públic, promoguda per la major part dels sindicats del sector (USTEC·STEs (IAC) CCOO I-CSC ASPEPC·SPS CGT UGT). Els motius són l’infrafinançament de l’ensenyament públic,… Llegeix més»

Reunió d’exalumnes del nostre institut

La setmana passada va tenir lloc una reunió d’exalumnes de les primeres promocions de batxillerat de l’Institut Torras i Bages.

A la trobada, hi va haver la presència del primer director de l’institut, el senyor Josep Maria Pamiàs, i d’alguns dels alumnes que van inaugurar-lo, de la primera promoció de 4t i 5è de Batxillerat, de l’any 1968.

 

Reunió informativa per a les famílies de l’alumnat de 4t

 

S’acosta el moment en què l’alumnat de 4t ha de començar a prendre una gran decisió: què vol fer i quines possibilitats existeixen al seu abast.

Per fer una bona tria, res millor que comptar amb l’ajuda de la família i conèixer totes les opcions. Per això convoquem les famílies d’alumnes de 4t dilluns 13 a les 17 hores a la reunió informativa sobre el Batxillerat, cicles formatius i sortides per als que no graduen. Els esperem!