Receptes de confinament: Galetes de mantega.

Aprofitem avui per compartir amb vosaltres aquesta recepta de galetes de mantega que va fer la Trini aquest cap de setmana i que van quedar boníssimes!

Us animeu vosaltres a fer-les? Si les feu ens podeu enviar una foto i la penjarem al web! I, si us ve de gust, les podeu decorar també! Ens la podeu enviar a comunicacio@emperadorcarles.net. 

Aquí us deixem la recepta!

Galetes de mantega

 

INGREDIENTS

2 ous 2½ tasses de farina (350 grams) 1 culleradeta d’essència de vainilla

1 culleradeta de pols de coure (llevat químic tipus Royal) 100 grams de mantega 1 tassa de sucre (200 grams)

 PROCEDIMENTS

1r. Agafa un recipient i barreja la mantega pomada (lleugerament desfeta) amb el sucre. Aquest procés ho pots fer a mà amb una espàtula o varetes elèctriques.

2n. A continuació afegeix els ous i la vainilla. Continua remenant amb l’espàtula fins aconseguir que aquests s’integrin completament.

3r. Tamisa la farina juntament amb el llevat, per evitar que quedin grumolls i obtinguem una massa suau i homogènia.

4t. Afegeix  a poc a poc la farina a la massa i barreja-ho fins que s’integri tot completament.

5è. Amb l’ajuda d’un corró estira la massa del gruix que vulguis fer les galetes.

6è. Talla les galetes amb un motlle amb la forma que més t’agradi.

7è. Col·loca les galetes casolanes de mantega sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal i enforna-les durant 15 minuts a 180 graus,  o fins que estiguin daurades.

8è. Quan estiguin a punt, treu la safata de forn. Notaràs que les galetes de mantega estan una mica toves, no et preocupis perquè és normal.

9è.  Deixa refredar les galetes  sobre una reixeta.

10è. Bon profit!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>