COMUNICAT DE LA DIRECTORA DEL CENTRE

Com que crec en el valor de la paraula, vull manifestar davant d’unes notícies que han sortit aquesta setmana en uns mitjans poc creïbles, que jo, com a Directora del centre, he fet la meva feina ben feta, però aquests mitjans pels temps que corren i amb l’ànim de fer mal, han tergiversat i manipulat les meves paraules dels emails enviats a les famílies.

Hi ha qui es dedica a defensar els infants per damunt de tot i obrir ments, i n’hi ha d’altres que prefereixen embrutar-les.

 

Como creo en el valor de la palabra, ante las noticias aparecidas esta semana en algunos medios poco creíbles, quiero manifestar, que yo, como Directora del centro, he hecho mi trabajo con diligencia, pero estos medios por los tiempos difíciles que vivimos y con el ánimo de hacer daño, han manipulado mis palabras de los correos electrónicos enviados a las familias.

Hay quien se propone en la vida dejar una buena impronta, defender por encima de todo, a los niños y abrir mentes, y por otro lado, están los que prefieren ensuciarlas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>