Sherlock Holmes sabia química!

El professor Ricard Boqué que imparteix la matèria de química analítica a la URV va visitar l’institut per oferir la xerrada “Sherlock Holmes sabia química” als alumnes del Batxillerat Científic-tecnològic. Després de fer una petita explicació de la biografia del famós personatge creat per Arthur… Llegeix més»

Una introducció a l’energia nuclear

Dimecres passat, a la classe de Tecnologia Industrial ens va visitar l’enginyer Aureli Sabalete per impartir una interessantíssima xerrada sobre l’energia nuclear. El conferenciant, pare de l’alumne de 1r de batxillerat Aleix Sabalete, és enginyer elèctric i fa temps que treballa a la central nuclear… Llegeix més»

Taller de delegats de 1r i 2n d’ESO

Dimecres passat 30 d’octubre, els delegats i sotsdelegats de 1r i 2n d’ESO van assistir al taller “La màgia de treballar junts”. L’objectiu del taller era que els delegats i delegades es coneguessin tot potenciant les dinàmiques d’equip. El taller ha estat conduit pel mag… Llegeix més»

Participem amb una activitat TAC a la Code Week 2019

El passat dilluns 14 d’octubre alumnat de 4rt i 3r ESO que cursa les matèries de Tecnologia i Informàtica va participar al taller “Setmana Europea del codi URV: actitud STEM”. El taller ha tingut lloc dins la Code Week 2019 que se celebra a escala europea i que té com a objectiu apropar la programació i l’alfabetisme digital d’una forma divertida i interessant.… Llegeix més»

Posada a punt de les caixes niu

Com cada any amb els alumnes de l’optativa de 3r d’ESO d’Escoles Verdes hem sortit als patis de l’institut a inspeccionar les caixes niu i deixar-les netes per a l’hivern. De les 5 que teníem enguany penjades totes han estat ocupades 3 per pardals i dues per mallerengues.… Llegeix més»

Activitat d’Escoles Verdes al Francolí

El passat dimecres 2 d’octubre vam fer una sortida amb els alumnes de 3r d’ESO de l’alternativa d’Escoles Verdes al riu Francolí al seu pas per la Granja dels Frares. L’objectiu era veure com havia quedat el riu després de les feines de neteja i desbrossament que havia fet l’Associació Aurora juntament amb l’ajuntament del Morell. … Llegeix més»