Comprem valors

(vídeo amb música del professor Juanan Rodríguez!!!)

L’objectiu de Comprem valors és conscienciar l’alumnat del consum responsable i la voluntat de crear entre tots i totes un món més humà i ple de valors socials.

L’alumnat de 1r i 2n d’ESO a la matèria de visual i plàstica ha decorat una bossa reutilitzable de compra amb un valor com per exemple: la no discriminació de raça, religió, sexe, la llibertat d’expressió, el respecte, no a la violència de gènere, no al maltractament animal, etc. Els alumnes han expressat de manera clara i entenedora un valor, triat per ells mateixos,  amb la imatge com a protagonista. La tècnica, els materials, la tipografia i els colors emprats queden supeditats al missatge que es vol fer arribar.

Aquesta activitat forma part del projecte de centre Pensa globalment, actua localment. Aquest projecte s’està portant a terme per part de diferents matèries  i pretén generar una reflexió sobre l’impacte que el nostre estil de vida té sobre el planeta i la societat.  Per aquesta raó, volem que l’alumnat comprengui la necessitat de la reducció, la reutilització i el reciclatge dels nostres residus. L’ús d’una bossa de compra reutilitzable com a suport és una excusa per expressar la necessitat mediambiental de reduir el plàstic al nostre planeta.

El departament d’orientació ha elaborat una presentació en Power Point i unes activitats per treballar els valors des de les tutories de l’ESO.

Les professores de dibuix felicitem a tot l’alumnat per l’entusiasme mostrat a l’aula i la qualitat dels treballs lliurats.

Departament d’Expressió

Curs 2017-2018

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>