Xerrada “Ús de les eines digitals”

Dimarts dia 23 d’octubre a les 18:00 h hi haurà una reunió informativa adreçada a les famílies de 1r d’ESO, sobre l’ús de la tauleta digital i recursos utilitzats a l’aula, així com altres informacions que podeu trobar a la pàgina web de l’institut ( agenda digital, activitats, fotos…)

Esperem la vostra assistència a la reunió.

Observació astronòmica

El capvespre de divendres 18 de maig, les famílies de 1r de l’ESO van tenir l’oportunitat de disfrutar d’una observació astronòmica, organitzada pel departament de Ciències Experimentals de l’Institut Laia l’Arquera, i conduïda i desenvolupada per l’Agrupació Astronòmica de Mataró – Cosmos. En Diego Rodríguez,… Llegeix més»

Concursos de Matemàtiques

Durant aquest curs hem consolidat els quatre concursos de matemàtiques en els que venim participant des de ja fa uns anys. Enguany la participació s’ha centrat en els tres primers cursos d’ESO, amb uns resultats molt i molt satisfactoris. El nombre de participants ha representat un rècord en el nostre centre, però, com tots els rècords, està per superar-lo. Des del departament de matemàtiques volem donar-vos les gràcies a tots els qui hi heu participat, esperant que hagueu gaudit de l’experiència i que la torneu a repetir l’any vinent. Moltes gràcies a totes les participants, i enhorabona als premiats!!!… Llegeix més»

Ciutats Defensores dels Drets Humans

Els alumnes de 4t participen en l’activitat proposada per l’Ajuntament de Mataró: “Ciutats defensores dels drets humans”. Dins d’aquesta activitat, el proper dimarts, l’activista colombiana Silvia Berrocal vindrà a l’institut a fer una xerrada al nostre alumnat.

Podeu llegir la notícia a la web de l’Ajuntament de Mataró clicant l’enllaç.

Mataró, mil anys endarrere

Aquest dimarts, dia 3 d’abril,  Dr. Enric Subiñà, especialista en història medieval del Maresme, ha impartit la conferència als alumnes de 2n titulada “Mataró, mil anys endarrere”.  Al llarg de l’exposició, il·lustrada amb interessants diapositives, hi hem pogut descobrir dades curioses de l’evolució de la nostra ciutat des de la Iluro romana fins a la Mataró actual i, sobretot, en època medieval, època en la qual la vila tenia tan sols uns pocs centenars d’habitants i un poblament bàsicament dispers.