Setmana de la Ciència

Com cada any, al voltant del 15 de novembre, dia de Sant Albert, als centres escolars es fa la Setmana de la Ciència. Enguany, al nostre institut entre el 12 i el 21 de novembre s’han realitzat activitats per a tots els nivells educatius. Com molts cops, s’ha triat la figura d’un científic que hagi deixat petjada en el món de la ciència, aquest cop l’ecòleg català Ramon Margalef, del qual hem exposat alguns dels seus treballs al rebedor de l’Institut.… Llegeix més»

Xerrada “Ús de les eines digitals”

Dimarts dia 23 d’octubre a les 18:00 h hi haurà una reunió informativa adreçada a les famílies de 1r d’ESO, sobre l’ús de la tauleta digital i recursos utilitzats a l’aula, així com altres informacions que podeu trobar a la pàgina web de l’institut ( agenda digital, activitats, fotos…)

Esperem la vostra assistència a la reunió.

Observació astronòmica

El capvespre de divendres 18 de maig, les famílies de 1r de l’ESO van tenir l’oportunitat de disfrutar d’una observació astronòmica, organitzada pel departament de Ciències Experimentals de l’Institut Laia l’Arquera, i conduïda i desenvolupada per l’Agrupació Astronòmica de Mataró – Cosmos. En Diego Rodríguez,… Llegeix més»