Taller a càrrec de KREAS

El centre KREAS, centre de formació en indústries càrnies i agroalimentàries, ha vingut a l’institut a fer un taller divulgatiu a l’alumnat de 1r de Batxillerat de la matèria de Biologia.

El taller s’ha dividit en dues parts, una teòrica i una pràctica. A la primera part, la professora ha explicat els diferents tipus de cereals, les seves propietats i la seva estructura. Seguidament, els alumnes s’han dividit en grups i han fet una identificació de cereals i una experimentació amb diferents farines per tal de poder deduir la seva composició i poder esbrinar quines tenien més o menys gluten.

Ha estat una activitat molt interessant on l’alumnat s’ha pogut acostar al sector agroalimentari i a la vegada aprendre la importància d’una alimentació saludable i de proximitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>