Proves Cangur de Matemàtiques

El passat 21 de març els, i les, alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO de l’Institut Ermessenda de Girona van participar a les proves Cangur de Matemàtiques.
Aquestes proves es duen a terme en més de 30 països, amb l’objectiu d’acostar les matemàtiques als més joves a través de la resolució de problemes. A Catalunya, les organitza la SCM, Societat Catalana de Matemàtiques, conjuntament amb les seves comissions a València i les Balears.
A 1r ESO hi van participar un total de 26.554 alumnes, 24.190 alumnes a 2n ESO i 21.441 a 3r ESO. El nostre centre s’hi va presentar amb un total de 97 alumnes repartits entre els 3 nivells.
Estem molt orgullosos de tots/es els/les alumnes que van animar-se a dur a terme aquest repte matemàtic, felicitats a tots plegats, i molt especialment a tres alumnes de 1r ESO que van rebre una menció especial de la SCM per haver quedat dins el millor 1% d’entre tots els participants. Són la Júlia Cors Arroyo, en Pau Oliveres Peñarroya i la Berta Vicens Barneda. Enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>